Consorci de Formació Professional d'Automoció

Nissan i Easycharger ja tenen 26 estacions de càrrega ràpida a l'Estat
Nissan i Easycharger ja tenen 26 estacions de càrrega ràpida a l’Estat | NISSAN

Nissan i la companyia de carregadors Easycharger van inaugurar el passat dijous una nova estació de càrrega ràpida al municipi de l’Aldea, al Baix Ebre. Es tracta d’un equipament que ofereix dos carregadors de 50 kW de potència, a més d’un altre de 22 kW.

La de l’Aldea és la tercera estació de càrrega d’Easycharger a Catalunya. Així doncs, se suma a les estacions de la Panadella (l’Anoia), i Torrefarrera (Segrià). En total, Easycharger té una xarxa de 26 estacions a l’Estat, repartides per tot el territori peninsular.

«Nissan avança en el seu propòsit de democratitzar el vehicle elèctric»

Marta Miramon, manager d’Infraestructura i Enery Services de Nissan

Segons Marta Miramonmanager d’Infraestructura i Enery Services de Nissan, la companyia d’automoció avança en el seu propòsit de «democratitzar la tecnologia i fer-la disponible pel màxim nombre de persones possible». En aquest sentit, ha volgut destacar que la col·laboració amb Easycharger contribuirà a «dotar d’infraestructura molts indrets per assolir una cohesió elèctrica».

D’altra banda, Miramon ha reivindicat el compromís de Nissan amb la mobilitat elèctrica. Per això, assegura que Nissan és una referència del sector «des d’una òptica 360». És a dir, tant pel que fa a la fabricació de vehicles elèctrics, i també per la infraestructura de recàrrega.

Nissan continua ampliant la seva aposta per la mobilitat elèctrica

La nova estació de Nissan i Easycharger a l’Aldea certifica el compromís d’ambdues companyies amb el vehicle elèctric. Fa poc més d’un any, el nombre d’estacions a l’Estat era de divuit. Ara, aquesta xifra s’ha incrementat gairebé en un 50%. De fet, el mateix dia Nissan i Easycharger també van inaugurar una altra estació de característiques similars a Gijón, Astúries.

Segons assegura Nissan, la xarxa d’estacions de càrrega ràpida presents a la Península permet recórrer més 250.000 quilòmetres quadrats. És a dir, més de la meitat del territori estatal. Al web oficial d’Easycharger pots consultar un mapa la ubicació de totes les seves estacions de recàrrega.

D’altra banda, en els darrers mesos el fabricant japonès ha establert acords de col·laboració amb altres empreses per seguir ampliant la infraestructura de recàrrega també per tot Europa.