Vista panoràmica del Centre de Formació Professional d'Automoció (CFPA)

El Centre de Formació Professional d’Automoció (CFPA) de Martorell constitueix la seu del Consorci de Formació Professional d’Automoció. Aquestes instal·lacions, adscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, tenen com a objectiu desenvolupar l’ocupació laboral en el sector de l’automoció a Catalunya. Per això, el CFPA de Martorell impulsa la millora de la qualificació dels treballadors del sector. A més, el Centre de Formació Professional d’Automoció augmenta la competitivitat de les empreses relacionades amb el sector de l’automoció (Decret 164/2014, de 16 de desembre).

Des del 2022, després d’un període de licitació, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) és l’entitat responsable de la gestió i explotació del centre, que li ha estat adjudicat per la Generalitat de Catalunya per a 15 anys, prorrogable durant 10 anys més.

Amb aquesta adjudicació, la UPC impulsa el nou Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible (Martorell) amb la complicitat de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i l’Ajuntament de Martorell.

 

Centre de Formació Professional d’Automoció, unes instal·lacions que busquen l’excel·lència

 Centre de Formació Professional d'Automoció (CFPA)

El Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible (Martorell) compta amb totes les instal·lacions i eines necessàries per a ser una referència en el sector l’automoció, la mobilitat i les seves indústries auxiliars.

Es tracta d’un edifici de més de 10.000 m² construït en una superfície de 14.700 m², sobre uns terrenys cedits per l’Ajuntament de Martorell, i està equipat amb 34 aules: 14 aules polivalents informatitzades, 3 aules per a disseny i projectes, i 17 aules taller. També disposa d’un taller multidisciplinari de 2.300 m² amb 5 zones de formació diferenciades: àrea de mecanització convencional i CNC, cabines de soldadura, àrea de manteniment de carrosseries, pintura de vehicles i àrea del vehicle elèctric. A més, també compta amb auditori amb una capacitat per a 150 persones, destinat a acollir tot tipus d’actes, jornades de treball i esdeveniments.

> Vols veure en primera persona com són les instal·lacions del Campus? Fes clic aquí i accedeix al tour virtual.

 

Localització i informació de contacte

Direcció
C/ Manuel Granado, s/n
08760 Martorell

Com arribar-hi
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Parada de Martorell
Autobús L1 La Vila-Hospital Sagrat Cor 3a parada – Polígon Seat (passa cada hora a l’hora i cinc minuts aproximadament)

Telèfon
(34) 93 401 25 12

Correu electrònic
info.cms@cms.upc.edu