Consorci de Formació Professional d'Automoció

Les estacions de recàrrega de Nissan i Easycharger compten amb dos punts de 50 kW i un equip doble de 22 kW | NISSAN

 

Nissan i l’empresa de punts de recàrrega Easycharger continuen ampliant la xarxa d’estacions de càrrega rapida arreu de l’Estat. Amb la inauguració d’una nova instal·lació a Palència, hi ha un total de 18 estacions de recàrrega ràpida i universal al llarg de tot el territori. Això permet, segons Nissan, “recórrer completament Catalunya, Castella i Lleó, Galícia, País Basc i Madrid, així com les províncies de Badajoz i València”.

Amb aquesta nova estació de càrrega ràpida, Nissan i Easycharger  esperen incrementar el mercat del vehicle elèctric. Així, l’empresa japonesa afirma que “ja es poden fer viatges de llarga distància en un vehicle elèctric, pràcticament igual que en  un de combustió tradicional”. La disponibilitat dels punts de recàrrega és un factor fonamental per garantir l’èxit de l’electromobilitat. El  passat mes de març, Iberdrola va anunciar un projecte per instal·lar 150.000 punts de recàrrega entre 2020 i 2025.

Les estacions de Nissan i Easycharger: una hora de càrrega i 200 km d’autonomia

Les estacions de càrrega ràpida de Nissan i Easycharger ofereixen dos equips de 50 kW de potència, a més d’un equip doble de 22 kW. Això es tradueix en una autonomia de 200 km amb només una hora de recàrrega. A més, totes aquestes instal·lacions són universals i compatibles amb tots els models i marques. A més, Easycharger ofereix una app que permet localitzar els punts de recàrrega, consultar la seva disponibilitat, reservar-los i planificar una ruta per optimitzar l’ús de la bateria.

Cadascun d’aquests establiments s’ha dissenyat amb vistes per oferir volums més grans de potència a mesura que es desenvolupa l’electromobilitat. Així, les estacions de Nissan i Easycharger poden subministrar fins a 400 kW de potència i 180 kW de recàrrega  ràpida.