Consorci de Formació Professional d'Automoció

La Societat de Tècnics d’Automoció (STA) és una societat sense ànim de lucre que, des de la seva fundació l’any 1947, treballa per impulsar el desenvolupament tecnològic de l’automoció. Per això, l’STA ofereix una oferta formativa orientada a l’intercanvi d’experiències i coneixements entre les persones i les empreses del sector. Aquests cursos formatius han estat dissenyats a partir de les necessitats reals de les empreses de la indústria de l’automòbil.

Cursos online de l'STA

Informació

Inici del curs: 07/04/2021 
Fi del curs: 17/05/2021
Dies lectius: Dilluns i dimecres, de 16:00 h a 18:00 h
Duració del curs: 29 hores
Format: Online
Preu: Entre 720 € i 900 € (21% d’IVA no inclòs)

Introducció

El vehicle elèctric és una alternativa de mobilitat cada cop més comuna arreu del món. Per això, l’automoció s’està veient en la necessitat d’adaptar-se el més ràpid possible a aquest nou escenari. Aquesta transformació, alhora, suposa una creixent demanda de professionals amb els coneixements i l’experiència necessaris en aquesta matèria. Aquest curs, doncs, t’ofereix la possibilitat de formar-te en una posició estratègica pel present i el futur de l’automoció.

Objectius

Aquest curs donarà a conèixer les definicions generals i el funcionament dels sistemes que integren un vehicle elèctric o híbrid. A més, es donarà informació detallada sobre cadascun dels components del sistema d’alta tensió d’un vehicle elèctric. També s’exploraran els aspectes referents a la seguretat elèctrica.

A qui va dirigit?

Aquesta formació va dirigida a estudiants, tècnics i enginyers. Especialment a aquells qui vulguin actualitzar i ampliar els seus coneixements, o bé iniciar-se, en la tecnologia del vehicle elèctric.

Més informació

Estàs interessat o interessada en aquest curs? Inicia el procés d’inscripció al lloc web de l’STA! També pots consultar tota la informació referent a aquest curs (programa, professors, preus, etc.) en el següent enllaç.

Informació

Inici del curs: 31/05/2021 Fi del curs: 21/06/2021
Dies lectius: Dilluns i dimecres, a partir de les 16:00 h
Duració del curs: 14,5 hores
Format: Online
Preu: Entre 400 € i 500 € (21% d’IVA no inclòs)

Introducció

A causa del creixement del vehicle elèctric, aquest curs ofereix uns coneixements molt interessants en relació amb el present i el futur de l’automoció.

Objectius

Aquest curs buscarà difondre la tecnologia i les aplicacions de les bateries als vehicles elèctrics. També se centrarà en el desenvolupament, assajos de prova, seguretat i integració de les bateries dins el sistema d’un automòbil. Per reforçar aquests continguts, s’exposaran dos casos reals d’aplicació de bateries en un vehicle.

A qui va dirigit?

Aquesta formació va dirigida a estudiants, tècnics i enginyers. Especialment a aquells qui vulguin actualitzar i ampliar els seus coneixements, o bé iniciar-se, en les bateries dels vehicles elèctrics.

Més informació

Estàs interessat o interessada en aquest curs? Inicia el procés d’inscripció al lloc web de l’STA! També pots consultar tota la informació referent a aquest curs (programa, professors, preus, etc.) en el següent enllaç.