Consorci de Formació Professional d'Automoció

Aquest dijous 27 de gener tindrà lloc la jornada La revolució al sector del vehicle elèctric: Posicions laborals que obren les noves tecnologies. L’acte estarà organitzat pel Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC). Es podrà seguir mitjançant l’aplicació Zoom, a partir de les 12.00 hores. Omplint una breu enquesta, et podràs enregistrar com a visitant. No et perdis aquesta jornada del tot interessant!

La sessió serà un punt de reflexió sobre quines són les competències professionals necessàries en el context que l’automoció viu actualment. A més, s’exploraran els nous perfils professionals que marcaran el lideratge i la competitivitat en una indústria en profunda evolució.

La jornada forma part d’un estudi impulsat per la Diputació de Barcelona, l’AMB i la Fundació BCN Formació Professional per a conèixer les necessitats de talent i els perfils professionals que estan sorgint arran de la nova mobilitat. En aquest sentit, el Consorci de Formació Professional d’Automoció també ha desenvolupat diverses publicacions sobre aquesta temàtica. Per exemple, l’estudi de Competències i necessitats formatives del sector de l’automoció, elaborat de manera conjunta amb el CIAC.

Aquest informe identifica els perfils competencials del sector en relació amb la indústria 4.0. A més, s’identifiquen les necessitats específiques de formació perquè tingui lloc la Quarta Revolució Industrial. Així, l’estudi contribueix a la presa de decisions vinculades a la formació, fent una radiografia de la situació actual que permetrà les empreses catalanes  millorar la competitivitat dels seus treballadors/es.

Agenda de la jornada ‘La revolució al sector del vehicle elèctric’

12:00 h – Benvinguda
12:15 h – Presentació per part d’Eva Menor Cantador, Diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona
12:25 h – Ponència per part de Carlos Álvarez, fundador startup Lupa
12:35 h – Ponència per part de David de Diego, FIEA i “Luz de Cruce” (COPE)
12:45 h – Debat Obert
12:55 h – Cloenda