Consorci de Formació Professional d'Automoció

asd
La programació d’activitats de la Casa Seat aquest mes d’octubre | CASA SEAT

 

La Casa Seat ha preparat aquest mes d’octubre una programació d’activitats marcada per la innovació i el talent femení. Aquest 10 d’octubre hi tindrà lloc WomenZ, una jornada de debats, xerrades i actuacions musicals per celebrar el talent femení. A més, el 13 d’octubre s’hi celebrarà un espai de debat entre dones directives de diverses empreses punteres en innovació. Dos dies després, el 15 d’octubre, l’expert en innovació Stephen Shapiro realitzarà una xerrada sobre les claus per la resolució de problemes empresarials i mobilitat urbana. Finalment, joves talents i artistes com Sara Roy o Juan Cortés Amaya exposaran les seves obres a la Casa Seat entre el 17 i el 25 d’octubre.

Amb aquesta programació, la Casa Seat es consolida com un espai destinat a l’intercanvi d’idees. A banda de la innovació i el talent femení, al llarg d’aquest mes es tractaran temes com la intel·ligència artificial, la investigació contra el càncer, la seguretat documental i la mobilitat urbana. Durant l’octubre, la Casa Seat també acollirà la Barcelona New Economy Week. A més, a finals de mes serà un dels espais a visitar amb motiu del 48H Open House Barcelona.  Finalment, entre el 27 i el 22 de novembre es podrà visitar la instal·lació House of the Sun. Es tracta d’un projecte de l’artista Pedro Torres, que funcionarà com a preludi de la pròxima edició del LOOP Festival el novembre.

La programació d’activitats de la Casa Seat a l’octubre

  • Dissabte, 10 d’octubre, matí i tarda. WomenZ, una jornada d’experiències multidisciplinàries des de la perspectiva de la Generació Z.
  • Dimarts, 13 d’octubre, 18:30h. Debat Emprenedors. Innovació en alpha amb Laura Soucek (Peptomyc), Beatriz Cerrolaza (Alise Devices, MyPublicInBox) i Siria Pérez de la Coba (Shazura).
  • Dijous, 15 d’octubre, 18:30h. SEAT NEXT: Stephen Shapiro, Keynote de l’expert mundial en innovació.
  • Dissabte, 17 d’octubre, 12:00h. Concert de Sara Roy.
  • Dissabte, 24 d’octubre, matí i tarda. Trivia Marathon a la Casa Seat, en el marc del 48H Open House Barcelona.
  • Diumenge 25 d’octubre, matí i tarda. Live painting i exposició de Juan Cortés Amaya, amb motiu del Dia Internacional de l’Artista.
  • Dimarts 27 d’octubre – Diumenge 22 de novembre. Exposició de la instal·lació House of the Sun, creada per l’artista Pedro Torres.

Totes les activitats que la Casa Seat acollirà a l’octubre seran accessibles de manera gratuïta. Consulta el web de Casa Seat per tal de reservar les entrades d’aquelles activitats que ho requereixin.