Consorci de Formació Professional d'Automoció

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ja ha escollit les tres seus per la Barcelona New Economy Week (BNEW), que tindrà lloc entre el 6 i el 9 d’octubre. Una d’elles serà la Casa Seat, un espai multidisciplinari que Seat va inaugurar el passat mes de juny. La BNEW és un esdeveniment B2B físic i digital que té com a objectiu impulsar la nova economia. A més de la Casa Seat, les altres dues seus seran l’Estació de França i el Movistar Centre.

El delegat especial del CZFB, Pere Navarro, ha valorat “la importància de col·laborar amb empreses tan rellevants per l’economia”. Pel que fa a la Barcelona New Economy Week, Navarro va destacar el seu objectiu de “connectar les persones, cadascuna des del seu àmbit de treball”.

La Barcelona New Economy Week impulsarà l’economia post Covid-19

La Barcelona New Economy Week estarà basada en tres pilars fonamentals: el coneixement, el networking i la innovació i el talent. L’esdeveniment està orientat cap a professionals, petites i mitjanes empreses, indústries, grans corporacions, startups i membres de l’administració. Tothom que hi participi podrà desenvolupar-se professionalment, adquirir nous coneixements, resoldre dubtes i establir contactes per tal de fer front a la nova economia post Covid-19.

L’esdeveniment comptarà amb un format híbrid, que combinarà activitats físiques presencials i digitals. Aquestes activitats seran debats, entrevistes i experiències. També s’organitzaran xerrades, impartides per personalitats com Elsa Punset, Mario Picazo o Cecilia Tham.

La Casa Seat acollirà el BNEW Economic Zones

Les activitats de la BNEW giraran entorn cinc sectors professionals: la logística, la indústria digital, la immobiliària, l’ecommerce i les zones econòmiques. Per això, se celebraran cinc esdeveniments individuals sota el paraigua de la BNEW: BNEW Logistics, BNEW Digital Industry, BNEW Real State, BNEW Ecommerce i BNEW Economic Zones. Casa Seat acollirà aquest últim, que girarà entorn les zones econòmiques com ara els parcs industrials o les zones franques.

Amb aquest ampli catàleg d’activitats, la Barcelona New Economy Week intentarà complir cinc objectius concrets:

  • Ajudar a reactivar l’economia i el teixit empresarial.
  • Impulsar la Nova Economia.
  • Oferir una gran oferta de valor als principals sectors econòmics.
  • Crear oportunitats i sinergies entre els cinc sectors representats.
  • Accelerar la innovació i donar suport al talent.

Si estas interessat o interessada, pots consultar tota la informació en aquest enllaç.