El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ja ha escollit les tres seus per la Barcelona New Economy Week (BNEW), que tindrà lloc entre el 6 i el 9 d’octubre. Una d’elles serà la Casa Seat, un espai multidisciplinari que Seat va inaugurar el passat mes de juny. La BNEW és un esdeveniment B2B físic i digital que té com a objectiu impulsar la nova economia. A més de la Casa Seat, les altres dues seus seran l’Estació de França i el Movistar Centre.

El delegat especial del CZFB, Pere Navarro, ha valorat “la importància de col·laborar amb empreses tan rellevants per l’economia”. Pel que fa a la Barcelona New Economy Week, Navarro va destacar el seu objectiu de “connectar les persones, cadascuna des del seu àmbit de treball”.

La Barcelona New Economy Week impulsarà l’economia post Covid-19

La Barcelona New Economy Week estarà basada en tres pilars fonamentals: el coneixement, el networking i la innovació i el talent. L’esdeveniment està orientat cap a professionals, petites i mitjanes empreses, indústries, grans corporacions, startups i membres de l’administració. Tothom que hi participi podrà desenvolupar-se professionalment, adquirir nous coneixements, resoldre dubtes i establir contactes per tal de fer front a la nova economia post Covid-19.

L’esdeveniment comptarà amb un format híbrid, que combinarà activitats físiques presencials i digitals. Aquestes activitats seran debats, entrevistes i experiències. També s’organitzaran xerrades, impartides per personalitats com Elsa Punset, Mario Picazo o Cecilia Tham.

La Casa Seat acollirà el BNEW Economic Zones

Les activitats de la BNEW giraran entorn cinc sectors professionals: la logística, la indústria digital, la immobiliària, l’ecommerce i les zones econòmiques. Per això, se celebraran cinc esdeveniments individuals sota el paraigua de la BNEW: BNEW Logistics, BNEW Digital Industry, BNEW Real State, BNEW Ecommerce i BNEW Economic Zones. Casa Seat acollirà aquest últim, que girarà entorn les zones econòmiques com ara els parcs industrials o les zones franques.

Amb aquest ampli catàleg d’activitats, la Barcelona New Economy Week intentarà complir cinc objectius concrets:

  • Ajudar a reactivar l’economia i el teixit empresarial.
  • Impulsar la Nova Economia.
  • Oferir una gran oferta de valor als principals sectors econòmics.
  • Crear oportunitats i sinergies entre els cinc sectors representats.
  • Accelerar la innovació i donar suport al talent.

Si estas interessat o interessada, pots consultar tota la informació en aquest enllaç.