Consorci de Formació Professional d'Automoció

El Cupra Garage ubicat al carrer Balmes 96, Barcelona
El Cupra Garage ubicat al carrer Balmes 96, Barcelona | CUPRA

Cupra ha inaugurat un nou Garage al centre de Barcelona. En aquest espai, els visitants i clients de Cupra podran trobar les darreres innovacions del fabricant. D’altra banda, la marca esportiva de SEAT farà servir les instal·lacions per mostrar la seva gamma de vehicles, accessoris i altres productes. El Garage de Cupra se situa al carrer Balmes 96. L’equipament té unes dimensions de 320 m², distribuïts en dos espais: un showroom i una zona d’entregues.

Segons Wayne Griffiths, CEO de Cupra «aquest Garage és molt especial». En aquest sentit, el directiu britànic explica que «Cupra va néixer a Barcelona i volem inspirar el món des de la Ciutat Comtal». Sobre el creixement de l’empresa, el seu responsable assegura que «la nostra ambició és esdevenir una marca global i, per això, estem construint una xarxa sòlida de distribució arreu del món». Finalment, Griffiths ha destacat el creixement de Cupra al mercat espanyol. «L’any 2021 vam quadruplicar el volum en aquest mercat i vam vendre més d’11.000 vehicles». Aquesta voluntat d’expansió ha portat Cupra a obrir el seu cinquè Garage a Barcelona. Prèviament, ja havia inaugurat espais similars a Sevilla, València, Bilbao i Sant Cugat del Vallès. A més, Cupra compta amb gairebé una centena de punts de venda a tot l’Estat.

Cupra, una marca en constant creixement

Cupra va ser fundada ara fa una mica més de quatre anys. Des del seu llançament, la marca esportiva de SEAT, S.A. ha experimentat un gran creixement. Aquest procés de maduració va permetre que l’any passat Cupra comercialitzés el Formentor, primer model desenvolupat completament per la marca. El Formentor, de fet, va tenir una molt bona acollida. Tant és així, que en finalitzar el 2021 ja havia venut més de 9.000 unitats. Aquests resultats han tingut continuïtat en 2022: el mes de març el Cupra Formentor va ser el cinquè vehicle més venut a Espanya, segons dades de l’Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions (ANFAC).

Més enllà de l’èxit del Formentor, Cupra també avança per ser un referent en mobilitat elèctrica. El Cupra Born, primer model 100% elèctric del fabricant, ha estat reconegut com un dels set finalistes als premis Cotxe Europeu de l’Any 2022. Addicionalment, cal esmentar el Cupra Tavascan, SUV electrificat que arribarà als mercats l’any 2024.