Consorci de Formació Professional d'Automoció

La firma d’automoció SEAT inaugurarà a Barcelona un nou edifici multidisciplinari durant el primer trimestre de 2020. La Casa SEAT estarà situada al centre de la Ciutat Comtal, a la cruïlla entre Passeig de Gràcia i l’Avinguda Diagonal. Aquest edifici consolida el compromís de SEAT amb la ciutat de Barcelona. De fet, la Casa SEAT deu el seu nom a altres edificacions emblemàtiques de la ciutat, com ara la Casa Batlló o la Casa Milà.

Imatge frontal de la Casa Seat
La Casa Seat oferirà un ampli ventall d’activitats culturals. Imatge: SEAT

 

L’objectiu d’aquestes instal·lacions, segons SEAT, és “convertir-se en un referent on es reuneixin les noves tendències i el talent de Barcelona”. La Casa SEAT serà un espai de 2.600 m2, distribuïts en quatre plantes. L’edifici també tindrà una àrea de restauració i un espai de coworking. A més, comptarà amb un auditori on se celebraran activitats relacionades amb la cultura urbana, la sostenibilitat, el disseny, la tecnologia i l’empresa, entre altres temàtiques.

La Casa SEAT serà un espai on se celebraran concerts, exposicions d’art i exhibicions tecnològiques, entre molts d’altres tipus d’expressions culturals. Així doncs, segons la firma d’automoció, “es promourà i potenciarà el talent dels creadors emergents i consolidats”. L’empresa d’automoció també utilitzarà l’edifici per mostrar “la visió de SEAT i Cupra sobre la mobilitat del futur”. Per fer-ho, s’utilitzaran les noves tecnologies per “apropar al client una experiència única de producte i marca”, afirma SEAT.

Luca de Meo: “Casa SEAT és un homenatge a Barcelona, la nostra llar”

El ja expresident de SEAT va fer èmfasi en la relació que SEAT ha establert amb la ciutat de Barcelona al llarg dels anys. Segons Luca de Meo, “Barcelona és la llar de SEAT des de la seva fundació l’any 1950. Amb Casa SEAT volem rendir homenatge a la ciutat”. A més, va voler destacar la importància que aquestes instal·lacions tindran al dia a dia de la Ciutat Comtal. “L’espai serà la casa de tots els barcelonins i dels incondicionals de la marca, i un punt de trobada a l’agenda cultural de la ciutat”, va dir de Meo. L’italià també va assegurar que “l’apertura l’any 2020 es convertirà en un dels moments més especials del 70 aniversari de SEAT”.

Vista aèria de la Casa Seat
L’espai, encara en construcció, estarà situat a la cruïlla entre Avinguda Diagonal i Passeig de Gràcia. Imatge: SEAT

 

D’altra banda, el director de Casa SEAT, Gabriele Palma, ha definit l’espai com “un punt privilegiat, en un lloc emblemàtic, on connectarem tecnologia i cultura urbana”. Palma també ha afirmat que “invitarem a les comunitats creatives i emprenedores per intercanviar idees i impulsar projectes, i aixir crear entre tots la mobilitat del futur”.

Casa SEAT ja ha posat a disposició del públic el seu lloc web. A www.casa.seat, els usuaris podran consultar més informació sobre el projecte, a més de subscriure’s a una newsletter per estar informats sobre les novetats de l’espai.