Consorci de Formació Professional d'Automoció

Eurecat Academy compta amb més d’una cinquantena de cursos online especialitzats al desenvolupament de competències tecnològiques. Aquests cursos tracten temàtiques d’actualitat, com ara la Indústria 4.0, la Internet of Things o el Machine Learning. Els programes estan disponibles la plataforma de formació online d’Eurecat Academy, una eina intel·ligent des de la qual es planifiquen, imparteixen i monitoren les activitats acadèmiques a distància.

Els cursos online d’Eurecat Academy tracten un ampli ventall de temàtiques de l’àmbit tecnològic. Més de cinquanta programes acadèmics sobre la Transformació Digital, manufactura 4.0, la Internet de les Coses, analítica de dades, Machine Learnig, ròbòtica o la gestió a la Indústria 4.0. Tots aquests cursos han estat dissenyats per científics i investigadors d’Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya.

La formació online d’Eurecat Academy compta amb múltiples formats, adaptats a les necessitats del client. Cursos semipresencials, cursos a distància dirigits, cursos d’autoformació, o cursos en format webinar, dirigits en directe per un professor a distància. Per tant, aquesta oferta formativa està perfectament adaptada a l’actual situació de quarantena. A més, aquests programes acadèmics compten amb la garantia de qualitat d’Eurecat Academy principal soci tecnològic de les empreses de Catalunya amb més de 30 anys d’experiència oferint una àmplia oferta formativa en curos d’alta especialització.

Els cursos online d’Eurecat Academy: màxima qualitat i dues modalitats de participació

Els cursos en línia d’Eurecat Academy compleixen tots els estàndards de qualitat per tal de satisfer les necessitats de tots els usuaris. Les formacions estan adaptades a totes les plataformes (ordinador, tauleta i telèfon intel·ligent) i mostren els continguts en vídeo HD. La tutorització dels cursos, tant en directe com en diferit, permet un seguiment acadèmic detallat. A més, els itineraris compten amb sessions pràctiques a distància per complementar els continguts teòrics. D’altra banda, els alumnes poden obtenir rànquings, certificats o assoliments per tal de mantenir la motivació i facilitar la finalització dels estudis.

De cara a les empreses que vulguin facilitar aquests cursos pels seus empleats, Eurecat Academy ofereix dues modalitats de participació. Per un costat, la Formació In Company Online, amb itineraris en línia personalitzats segons els perfils professionals, competències i/o grups d’usuaris. D’altra banda, les Acadèmies online a mida per cada empresa ofereixen plataformes personalitzades amb la imatge corporativa de cada organització.

Per tal de consultar informació addicional sobre els cursos online d’Eurecat Academy, podeu enviar el següent formulari o bé consultar la informació disponible al seu web.