Consorci de Formació Professional d'Automoció

Si tens o treballes a una empresa amb vocació internacional, has de conèixer el Catalonia Industry Suppliers. Es tracta d’un cercador empresarial que agrupa els proveïdors industrials catalans amb un major potencial exportador. A més, aquest servei classifica les empreses segons el seu sector, i mostra en detall els seus principals productes. Gràcies a Catalonia Industry Suppliers, les empreses catalanes poden esdevenir un proveïdor industrial de referència. De fet, més de 3.000 companyies fabricants ja en formen part, provinents de sectors com la mobilitat, els sistemes industrials, el químic o l’alimentació.

Així doncs, apuntar-t’hi permetrà els teus potencials col·laboradors (tant catalans com internacionals) trobar-te més fàcilment. D’altra banda, rebràs oportunitats de negoci personalitzades a l’activitat industrial que porta a terme la teva empresa.

Quins avantatges aporta Catalonia Industry Suppliers?

Catalonia Industry Suppliers és una de les múltiples eines de la Generalitat per a potenciar la internacionalització de l’empresariat català. Així, aquest directori compta amb sinergies amb altres serveis, com ara les Oficines Exteriors d’ACCIÓ. Aquestes són una xarxa de 40 oficines repartides arreu del món, amb presència a més de 100 països. Aquestes oficines faciliten la implantació comercial i productiva de les empreses catalanes a altres mercats exteriors. Addicionalment, actuen com a punt d’informació perquè les empresàries i empresaris catalans pugui conèixer amb profunditat les característiques d’aquests mercats.

Per exemple, les empreses inscrites són les primeres a rebre les sol·licituds de proveïdors que detecten les nostres Oficines Exteriors. Això permet generar oportunitats de negoci internacional d’empreses de tot el món que busquen proveïdors industrials com tu. Si t’agradaria veure d’algunes d’aquestes oportunitats, pots visitar la nova plataforma Catalonia Open Challenges. Consulta el llistat i veuràs quines d’aquestes oportunitats estan actualment vigents