Consorci de Formació Professional d'Automoció

Roger Torrent, reunit amb el Comitè d'Empresa de Seat
Roger Torrent, reunit amb el Comitè d’Empresa de Seat | EMPRESA I TREBALL

 

El Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha assegurat que «el Govern treballarà conjuntament amb el sector de l’automoció i amb SEAT pel procés de transició cap a la mobilitat elèctrica». Aquestes declaracions han arribat, precisament, durant la visita institucional de Torrent a les instal·lacions de Seat. Durant la seva estada, el titular del Departament ha mantingut una reunió de treball amb Wayne Griffiths, president de la companyia d’automoció. A més, Roger Torrent va visitar el Centre de Disseny de Seat, on va parlar amb Matías Carnero, president del Comitè d’Empresa.

Pel que fa a aquesta transformació cap a l’electromobilitat, Torrent ha avançat que «en els mesos vinents anirem anunciant les mesures que podem aportar». Aquestes mesures, indica, «són necessàries ambientalment però també com a motor de canvi del nostre teixit productiu».

Roger Torrent destaca la importància de Seat i Cupra pel país

El conseller Roger Torrent ha afirmat que «comencem la legislatura, amb quatre anys al davant, on hem de concretar tot el que ja s’ha treballat amb els Fons Next Generation». Aquest finançament europeu,  assegura, serà clau «pel procés de transformació del sector industrial i del sector de l’automoció». En aquest sentit, el conseller ha destacat que «l’objectiu del Govern és acompanyar i ajudar al sector en la transformació».

D’altra banda, el responsable d’Empresa i Treball ha remarcat «la importància que té Seat i Cupra en clau empresarial i en clau del treball del país, així com des d’una perspectiva estratègica de futur en les transformacions socials i econòmiques que el nostre país ha d’afrontar amb més garanties els anys vinents».