Eurecat Academy ha actualtizat la seva oferta formativa per encetar la transformació cap a la Indústria 4.0
Eurecat Academy ha actualtizat la seva oferta formativa per encetar la transformació cap a la Indústria 4.0 | EURECAT

 

Eurecat Academy ha dissenyat el Programa executive 4.0: Transformació Digital per a la Indústria Automobilística. Aquesta formació va orientada a formar sobre els reptes tecnològics de la cadena de valor de l’automoció. També oferirà coneixements sobre els nous models de negoci i les tendències que marcaran la transformació digital.

Es tracta d’una formació online, amb una durada de 27 hores i un preu de 960 euros. Estarà orientada a directius i personal executiu d’empreses que busquin desenvolupar estratègies de transformació digital. Tanmateix, aquest curs no requereix coneixements tecnològics específics: el grau de detall dels continguts s’adequarà a les necessitats dels assistents.

El nou curs d’Eurecat implementarà una metodologia principalment pràctica

Eurecat encara no ha confirmat la data d’inici del Programa executive 4.0: Transformació Digital per a la Indústria Automobilística. Tanmateix, se sap que tindrà una estructura basada en 9 sessions de 3 hores. La formació tindrà un doble vessant teòric-pràctic. Per una banda, professionals amb gran experiència al sector exposaran de manera pràctica l’estat de l’art de la tecnologia. Altrament, el curs constarà d’una part més reflexiva i aplicada perquè els participants obtinguin les seves pròpies conclusions adaptades al seu negoci. Per tal de fomentar aquesta reflexió, hi haurà casos pràctics d’empreses que han experimentat i abordat el repte de la transformació digital dins el sector.

El curs comptarà amb una metodologia principalment pràctica. Així doncs, es fomentarà el treball col·laboratiu i reflexiu entre els diferents participants. A més, el curs i les seves sessions seran també un espai de networking per intercanviar experiències i coneixements. Els alumnes tindran a la seva disposició tot el material teòric en una plataforma digital.

Si estàs interessat o interessada, pots inscriure’t en aquest curs al següent enllaç. D’altra banda, pots consultar l’oferta formativa d’Eurecat Academy vinculada a l’automoció al lloc web del Consorci.