Consorci de Formació Professional d'Automoció

Data: 17/06/2021

El dijous vinent se celebrarà la presentació de la Plataforma de Talent del CIAC. En aquest acte, s’explicaran les claus d’aquest projecte, que ha estat subvencionat pel Consorci de Formació Professional d’Automoció. Es tracta d’una plataforma virtual orientada a impulsar la formació i el talent dins el sector de l’automoció. La presentació se celebrarà el dijous, 17 de juny a les 11:00 h de manera virtual.

Omple aquest formulari per inscriure’t a la presentació.

Agenda

10:45 h – Obertura de l’aula virtual
11:00 h – Benvinguda per part del CIAC
11:10 h – Benvinguda per part del Consorci de Formació Professional d’Automoció
11:20 h – Presentació del Vídeo de la Plataforma de Talent
11:25 h – La Nova Plataforma de Talent, per Fundació TiC
11:50 h – Estratègia de Comunicació i Relació amb els Centres Educatius de Catalunya
12:00 h – Automotive Talent Show 2021
12:10 h – Precs i Preguntes
12:25 h – Cloenda.

Més informació: què és la Plataforma de Talent?

La Plataforma de Talent és una iniciativa que pretén apropar al talent jove dels centres educatius del territori català al món laboral a i la indústria d’automoció durant l’etapa formativa. Es va desenvolupar una prova pilot al llarg del curs 2019-20 amb la Universitat de Vic i la Universitat Politècnica de Catalunya (EPSEM), donant accés a més de 100 estudiants a la Plataforma de Talent.

Des d’enguany disposem del suport de la Generalitat de Catalunya pel desenvolupament de la plataforma i les actuacions de difusió a Empreses, Universitats, Centres de Formació Professionalitzadora i Estudiants.