Consorci de Formació Professional d'Automoció

Data: 04/02/2020

Informació

Inici del curs: 04/02/2020 | Finalització: 12/03/2020
Dies lectius: Dimarts i dijous de 18.30 h a 21.30 h
Duració del curs: 36 hores
Especialitat: Tecnologia de termoplàstics i compòsits
Localització: Cerdanyola del Vallès
Preu: 660 €

Descripció del curs

Aquest curs capacita els alumnes per manipular una màquina injectora. Els alumnes tindran l’autonomia suficient per a realitzar una peça. També podran definir i ajustar els paràmetres de sistemes productius basats en motlles d’injecció.

Objectius del curs

  • Habituar els alumnes a establir sistemes de producció basats en motlles d’injecció, així com ajustar els seus paràmetres.
  • Capacitació per operar una màquina injectora amb certa autonomia.
  • Conèixer els defectes més habituals en peces, i les maneres més adequades de solucionar aquests defectes.
  • Fer saber els criteris per tal d’escollir la millor màquina per tal de realitzar una peça, i la influència que cada material tindrà en la qualitat final del producte.
  • Avaluar la possibilitat d’emprar processos especials d’injecció per a la fabricació de peces de materials plàstics.

A qui va dirigit

Personal vinculat al sector de la producció de peces de materials plàstics mitjançant injecció, que tinguin coneixements bàsics sobre el procediment i els materials, i que vulguin ampliar els seus coneixements sobre l’optimització de la producció, així com els problemes que poden sorgir-hi i les seves solucions.

Si estàs interessat o interessada, pots inscriure’t a aquest curs o consultar-ne tota la informació en aquest enllaç. També pots consultar la resta de cursos, màsters i postgraus que ofereix Eurecat.