Consorci de Formació Professional d'Automoció

Cursos 100% subvencionats, per a persones en situació d'atur o en actiu
Cursos 100% subvencionats, per a persones en situació d’atur o en actiu | SOC

El Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de Sant Feliu de Llobregat compta amb una àmplia oferta formativa per iniciar la carrera en el sector de la mecànica industrial. A tall d’exemple, els cursos en Mecanitzat amb CNC per arrencada de ferritja i en Mecanitzat bàsic per a manteniment industrial, programats per a finals de setembre.

En aquest sentit, encara queden places per poder inscriure-s’hi. Per això, no perdis l’oportunitat i participa en una oferta formativa altament qualificada, especialitzada i transformadora. Es tracta de cursos 100% subvencionats, per a persones en situació d’atur o en actiu.

Els cursos de mecanitzat del CIFO

El Curs de Mecanitzat amb CNC per arrencada de ferritja et capacitarà per preparar màquines i sistemes de mecanitzat. També aprendràs tot el que cal saber per portar a terme el mecanitzat de productes per arrencament de ferritja. Aquesta formació tindrà una durada de 630. En cas que vulguis inscriure-t’hi, tindràs temps fins a la darrera setmana de setembre.

D’altra banda, el Curs de Mecanitzat bàsic per a manteniment industrial et proporcionarà coneixements per fer les operacions bàsiques de mecanitzat que intervenen en el manteniment industrial. Per exemple, comprovar peces i acoblaments, utilitzar equips i maquinàries. Tot plegat et permetrà portar a terme les operacions de primer nivell. A més, aprendràs a establir els processos de treball i ajustament de paràmetres tot seguint les instruccions indicades als documents tècnics, en condicions d’autonomia, qualitat i seguretat. Convé destacar que el termini per inscriure’s finalitza demà a les 09.00 hores.

Nom del curs Hores Inici previst Final previst Horari Presentació i prova de selecció Codi
Mecanitzat amb CNC per arrencada de ferritja 630 Setembre Febrer 15:00 a 21:00 h Darrera setmana setembre 7CS/21
Curs de Mecanitzat bàsic per a manteniment industrial 310 27/09/21 15/12/21 08:00 a 14:00 h 22/9/2021 a les 9:00 h 3FSE/21

Vols més informació?

Per a més informació sobre els continguts d’aquests cursos i la resta d’oferta formativa del centre consulteu el seu apartat al web del SOC, o bé contactant a través de l’adreça electrònica cifo_santfeliu.soc@gencat.cat.

D’altra banda, al lloc web del Consorci de Formació Professional d’Automoció podràs consultar l’àmplia oferta formativa disponible a Catalunya vinculada al sector de l’automòbil. Contacta amb el Consorci i informa-te’n!