Consorci de Formació Professional d'Automoció

Demà a les 12 hores tindrà lloc el Seminari Plataforma del Talent a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB). Aquesta sessió oferirà informació sobre la Plataforma del Talent del CIAC, Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya. A més, s’explicaran tots els detalls de l’Automotive Talent Show. Es tracta d’un esdeveniment, també organitzat pel CIAC, que servirà com a punt de trobada entre el jove talent i les empreses d’automoció.

El Seminari Plataforma del Talent se celebrarà demà a partir de les 12:00 de manera presencial a l’Aula Capella d’ETSEIB. Pots consultar tota la informació al lloc web de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona.

Seminari Plataforma del Talent: què és la Plataforma i com funciona?

El seminari de demà començarà amb una explicació detallada de la Plataforma del Talent del CIAC. En resum, es tracta d’un portal web al qual els usuaris poden completar tasques i reptes, encarregats directament per empreses del sector de l’automoció. D’aquesta manera, els alumnes poden establir un vincle estret i directe amb les companyies de la indústria. A més, la Plataforma compta amb un sistema de rànquings, que permet les empreses veure els estudiants amb una millor qualificació. Al seminari de demà, doncs, s’explicaran amb més precisió tots aquests detalls, així com tota la informació referent a la Plataforma del Talent.

Recentment, el Consorci de Formació Professional d’Automoció i el CIAC han establert un acord de col·laboració per impulsar la Plataforma del Talent. Addicionalment, aquest conveni permetrà la celebració de l’Automotive Talent Show.

Tota la informació sobre l’Automotive Talent Show

D’altra banda, el seminari de demà servirà per oferir tota la informació sobre l’Automotive Talent Show. Aquest esdeveniment celebrarà la seva primera edició el 19 de novembre de 2021 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Aleshores, els visitants podran gaudir d’estands informatius, taules rodones i xerrades sobre el present i el futur de l’automoció catalana.

La sessió informativa a ETSEIB també servirà per explicar els CIAC Talent Awards 2021. Es tracta d’uns premis que es lliuraran durant la celebració de l’Automotive Talent Show. Per participar en aquests premis, els candidats s’han d’enregistrar com a usuaris de la Plataforma del Talent. Les inscripcions per participar en aquests premis es tancaran el 20 d’octubre a les 14:00 hores. Un cop inscrits, han de completar reptes plantejats per les empreses. Totes les respostes competiran en els CIAC Talent Awards en cinc categories diferents:

  • Premi Nova Oportunitat de Negoci.
  • Premi Innovació Tecnològica.
  • Premi Eco-Friendly.
  • Premi Disrupiu.
  • Premi Background Check.

Els guanyadors o guanyadores de cada categoria rebran un premi en metàl·lic de 1.000 euros. A més, hi haurà premis en beques que arribaran fins als 25.000 euros. Si vols més informació, visita la pàgina oficial dels CIAC Talent Awards, i no et perdis el seminari de demà!

Resum: què et trobaràs al Seminari Plataforma del Talent?

En resum, la sessió informativa de demà explicarà tots els detalls sobre:

  1. La Plataforma del Talent del CIAC.
  2. L’Automotive Talent Show, que tindrà lloc el 19 de novembre en Montmeló, al Circuit de Barcelona-Catalunya.
  3. Els premis CIAC Talent Awards 2021, als quals et pots inscriure fins al 20 d’octubre. Podràs guanyar fins a 5.000 euros!

Si vols més informació sobre aquestes tres qüestions, també pots posar-te en contacte amb el Consorci de Formació Professional d’Automoció mitjançant aquest formulari.