Consorci de Formació Professional d'Automoció

Seat desplega SEAT MÓ a l'Hospitalet de Llobregat després dels grans resultats obtinguts a la ciutat de Barcelona
Seat desplega SEAT MÓ a l’Hospitalet de Llobregat després dels grans resultats obtinguts a la ciutat de Barcelona | Seat

 

Avui s’ha estrenat a l’Hospitalet de Llobregat SEAT MÓ, el servei de motorsharing de Seat. Així, l’empresa d’automoció disposarà d’una centena de motos 100% elèctriques al servei de la població d’aquesta ciutat. Els vehicles estaran disponibles des de l’aplicació mòbil SEAT MÓ. Amb aquesta iniciativa, la companyia de Martorell espera repetir els bons resultats obtinguts a Barcelona. De fet, des del seu llançament a la Ciutat Comtal, l’app de motorsharing ja compta amb més de 60.000 descàrregues.

Des del seu llançament a la capital catalana el setembre de 2020, ha esdevingut un dels principals operadors de mobilitat urbana. SEAT MÓ compta amb una flota de 632 motocicletes elèctriques a Barcelona, a les quals se sumen ara les 100 que hi haurà disponibles a L’Hospitalet de Llobregat. Per tant, i en només uns mesos, aquesta aplicació s’ha consolidat com una de les principals opcions de mobilitat urbana individual a l’àrea metropolitana.

Segons Lucas Casanovas, director de SEAT MÓ, «L’Hospitalet de Llobregat és la segona ciutat on oferirem el servei de motorsharing, i esperem seguir expandint aquesta solució a altres nuclis urbans». D’aquesta manera, el directiu destaca «la vocació de Seat d’exportar la mobilitat urbana a altres ciutats».

SEAT MÓ: un servei de motorsharing 100% elèctric i adaptat a la Covid-19

El lloguer de motocicletes 100% elèctriques es fa des de l’aplicació SEAT MÓ, disponible tant a iOS com a Android. L’app ha estat desenvolupada per SEAT:CODE, el centre de Seat dedicat al disseny de solucions de software. Gràcies a aquest aplicatiu, els usuaris poden cercar i reservar la moto elèctrica eScooter més propera. Un cop reservada, aquesta pot ser desbloquejada i utilitzada durant tant de temps com la persona ho necessiti. Un cop finalitzat el viatge, la motocicleta pot ser estacionada en qualsevol pàrquing específic situat als límits urbans. Finalment, l’usuari només haurà de finalitzar el trajecte des de l’aplicació.

Tots els vehicles de SEAT MÓ estan equipats amb dos cascos. A més, els conductors disposaran de xarxes higièniques pel cap i tovallons hidroalcohòlics com a mesura per prevenir la Covid-19. Amb l’expansió del seu servei de mobilitat urbana, Seat espera «donar resposta a una de les grans tendències del sector: l’economia col·laborativa, compartida i sostenible».