Consorci de Formació Professional d'Automoció

Roger Torrent durant la seva reunió amb el Camil Ros, secretari general d'UGT a Catalunya
El conseller Roger Torrent durant la seva reunió amb el Camil Ros, secretari general d’UGT a Catalunya

 

El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, va reunir-se ahir amb el secretari general d’UGT a Catalunya, Camil Ros. A l’acte es van abordar els reptes de la recuperació i la transformació econòmica del país per garantir el dret a un treball digne i de qualitat. La reunió és la primera de les que el conseller té previst fer aquesta setmana amb tots els agents econòmics i socials de Catalunya.

En declaracions a Europa Press, el secretari general d’UGT a Catalunya ha assegurat que a la trobada amb el conseller Roger Torrent «no s’ha realitzat cap petició específica». En canvi, l’acte ha servit per comentar la nova estructura de les Conselleries. També s’ha aprofitat l’ocasió per posar de manifest la importància del diàleg social dins l’actual context de crisi.

El conseller es reunirà aquesta setmana amb la resta d’agents socials i econòmics

Durant el llarg d’aquesta setmana, el conseller Roger Torrent es reunirà amb la resta d’agents socials i econòmics de Catalunya. Des que assolí la Conselleria d’Empresa i Treball el 26 de maig, Torrent s’ha mostrat molt actiu a l’hora d’abordar la recuperació econòmica de Catalunya.

De fet, només dos dies després de la seva presa del càrrec, va visitar les instal·lacions de Seat a Martorell. En aquella ocasió, va parlar amb el president de la companyia, Wayne Griffiths, sobre el repte de la transició cap a la mobilitat elèctrica. A més, va aprofitar la seva visita per reunir-se amb Matías Carnero, president de Comitè d’Empresa de la companyia d’automoció.