Consorci de Formació Professional d'Automoció

Roger Torrent, titular d'Empresa i Treball, durant la presentació del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP
Roger Torrent, titular d’Empresa i Treball, durant la presentació del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha presentat la propera edició del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP. L’esdeveniment tindrà lloc el proper cap de setmana al circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló (Vallès Oriental), els dies 3, 4 i 5 de juny.

Durant l’acte, el conseller ha assegurat que «volem que el Circuit de Barcelona-Catalunya sigui un trampolí pel salt que ha de fer la indústria de la mobilitat en els propers anys». En aquest sentit, el conseller ha explicat que «treballem per recuperar el pes d’aquesta indústria però amb paràmetres del SXXI».

«Estem treballant a mig termini en la transformació del circuit de Barcelona-Catalunya per convertir-lo en el més sostenible del campionat»

Roger Torrent i Ramió, conseller d’Empresa i Treball i president del Circuit de Barcelona-Catalunya

Així, Torrent ha recordat que «estem treballant a mig termini en la transformació del circuit de Barcelona – Catalunya per convertir-lo en el més sostenible del campionat». El responsable d’Empresa i Treball ha explicat que s’està elaborant el Pla Estratègic del Circuit.

En la presentació del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, el conseller Torrent ha destacat la importància «d’un punt de referència mundial». A més, ha valorat «l’estabilitat que suposa haver garantit la continuïtat del Gran Premi fins al 2026». Es tracta del segon gran esdeveniment d’automobilisme presentat per Roger Torrent, que a més de conseller també és president del circuit de Barcelona-Catalunya. Recentment, va encapçalar la inauguració del Gran Premi d’Espanya de la Fórmula 1, que també té lloc a les instal·lacions de Montmeló.

En l’acte de presentació també hi han participat CEO de Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta; el president del RACC, Josep Mateu; l’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez; el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i el director general del Circuit, Josep Lluís Santamaría. També han participat pilots de MotoGP, Moto2 i Moto3 així com diferents expilots.