El president de la Generalitat, Pere Aragonès, conversant amb Francesc Corberó, director de Comunicacio de Nissan.
Directius de Nissan van mostrar al president Aragonès les novetats presentades l’Automobile Barcelona | NISSAN.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va visitar l’estand de Nissan a l’Automobile Barcelona 2021, Saló Internacional de l’Automòbil. En aquest escenari, va parlar amb directius de Nissan sobre els reptes als quals s’enfronta l’automoció. El President va escoltar les propostes de la marca japonesa per superar les dificultats que planteja aquest nou escenari. A més, va poder veure de primera mà les novetats que Nissan ha presentat al Saló, que està tenint lloc al recinte Fira de Barcelona fins al 10 d’octubre.

A l’estand de Nissan, Pere Aragonès va ser rebut per Francesc Corberó, director de Comunicació de Nissan Ibèria, i per Patricia Rocha, directora de Vendes a Catalunya, Aragó, Navarra, Balears i Canàries.

Pere Aragonès va conéixer de primera mà els reptes als quals s’enfronta Nissan

Durant l’acte, Francesc Corberó va explicar al President l’estratègia de Nissan en el nou escenari que planteja l’electrificació. Segons Corberó, les claus del futur de la companyia passaran per l’assoliment de dos grans objectius: les zero emissions i els zero accidents. En aquest sentit, la innovació tindrà una rellevància fonamental, va explicar el directiu. Gràcies a aquesta estratègia, Nissan espera consolidar en el futur el seu lideratge en el mercat de l’electromobilitat.

D’altra banda, Corberó va mostrar a Roger Torrent les novetats que Nissan ha presentat a l’Automobile Barcelona. Principalment, la furgoneta Townstar (que inclou una versió elèctrica), i el Nissan Ariya, primer crossover coupé 100% elèctric. Nissan també va presentar la nova versió del Qashqai, un dels seus automòbils més populars.

«El canvi cap a una mobilitat més sostenible és imparable»

Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya

Sobre la seva visita a l’Automobile Barcelona, Pere Aragonès ha destacat que «enguany té el cotxe elèctric com a protagonista i marca la línia a seguir d’un sector clau pel país». A més, el President ha assegurat que «el canvi cap a una mobilitat més sostenible és imparable».

Per la seva part, Francesc Corberó ha recordat que «Nissan és pioner mundial en electrificació». Ara, explica, la marca consolida aquest posicionament amb el llançament mundial del Nissan Ariya, «el primer SUV 100% elèctric de la marca». A més, el director de Comunicació de la companyia va mostrar al president Aragonès el nou Nissan Qashqai, un automòbil que, en les seves paraules, «no necessita presentació». La nova versió del SUV arriba «amb un disseny totalment renovat, i una nova motorització electrificada mild hybrid i etiqueta ECO», explica Nissan en un comunicat.