Eurecat és el principal soci tecnològic de les empreses de Catalunya. Des del seu programa Eurecat Academy, ofereixen una àmplia oferta formativa, que inclou cursos, formació professional, màsters i postgraus. De cara al primer trimestre de l’any 2020, Eurecat Academy ha publicat diversos cursos de formació subvencionada per a treballadors i treballadores. Aquests cursos, promoguts pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, estan dirigits a persones ocupades.

La formació subvencionada d'Eurecat Academy ofereix coneixements sobre diversos àmbits del sector de l'automoció
La formació subvencionada d’Eurecat Academy ofereix coneixements sobre diversos àmbits del sector de l’automoció. Imatge: Eurecat Academy

 

Per tal d’inscriure’s als cursos, els interessats hauran de presentar una fotocòpia del DNI, a més d’una fotocòpia de l’encapçalament de l’última nòmina, o bé de l’últim rebut d’autònom. En cas d’estar en situació de desocupades, hauran de presentar la fotocòpia del DNI i el full de demandant d’ocupació (document DARDO).

Cursos de Formació subvencionada d’Eurecat Academy

Disseny Mecànic amb AUTOCAD Nivell 1

Aquest curs ofereix als estudiants nocions bàsiques de mecànica. L’objectiu del curs és l’aprenentatge per part dels alumnes de tots els elements bàsics de la mecànica, i com representar-los. Per tal d’assimilar els coneixements, els participants del curs hauran de dissenyar i presentar objectes i models mecànics, així com els plànols d’esquejament necessaris per a poder construir-los.

Aquest curs va dirigit a treballadors i treballadores en actiu, amb coneixements d’interpretació de plànols. L’inici del curs tindrà lloc el dilluns 10 de febrer de 2020. Tindrà una durada de 30 hores, amb classes de dilluns a divendres, de 08.30 a 13.30 hores. Aquest curs de formació subvencionada s’impartirà a l’Eurecat Centre Tecnològic de Cerdanyola del Vallès.

Si estàs interessat o interessada, pots inscriure’t a aquest curs o consultar-ne tota la informació en aquest enllaç.

Inventor 3D

L’objectiu del curs Inventor 3D és la formació bàsica en programes de dibuix 3D mitjançant Inventor, el software d’Autodesk en disseny 3D. Aquest curs atorgarà als alumnes un primer contacte amb un programa de dibuix 3D. Per tant, obrirà les portes per optar a treballs relacionats amb el disseny industrial.

El curs està orientat a treballadors amb una bona base de coneixement de CAD 2D, i que vulguin aprendre disseny 3D per incorporar aquests coneixements al seu treball o empresa. La formació començarà el dimarts 11 de febrer de 2020. Els dies lectius seran els dimarts i dijous, de 19 a 22 hores. En total, el curs tindrà una durada de 30 hores. D’igual manera que al cas anterior, el curs Inventor 3D tindrà lloc a l’Eurecat Centre Tecnològic de Cerdanyola del Vallès.

Podeu visitar aquest enllaç per tal de consultar amb detall tota la informació i iniciar el procés d’inscripció.

Pneumàtica Nivell 1

El curs de formació subvencionada en Pneumàtica Nivell 1 ofereix els coneixements necessaris perquè els estudiants puguin operar maquinària industrial amb total garantia i seguretat. A més, els alumnes aprendran a interpretar la simbologia per a un correcte disseny i muntatge, segons les normes ISO 1.219. Els estudiants també hauran d’identificar i resoldre les possibles avaries de manera sistemàtica. Finalment, també aprendran a elaborar la documentació tècnica completa al moment de l’entrega de la maquinària al client.

El curs de Pneumàtica Nivell 1 està pensat per treballadors en actiu que vulguin aprendre els coneixements teòrics i pràctics bàsics per fer servir de manera correcta els sistemes pneumàtics. El curs començarà el dilluns 17 de febrer de 2020, i tindrà una durada de 30 hores. Les classes tindran lloc els dilluns, dimecres i divendres, de 19 a 22 hores, també a l’Eurecat Centre Tecnològic de Cerdanyola del Vallès.

Al web d’Eurecat Academy podreu consultar tota la informació d’aquest curs, així com inscriure-us-hi.

Mecanització per electroerosió

El curs de formació subvencionada en Mecanització per electroerosió atorgarà als alumnes els coneixements bàsics de la tecnologia de mecanització per electroerosió per fil, penetració i rectificat. El curs va dirigit a treballadors en actiu amb coneixements de mecanitzat convencional o CNC. El curs inicia el dimarts 18 de febrer de 2020, i les classes seran dimarts i dijous de 18.30 a 21.30 hores. En total, tindrà una durada de 25 hores. La formació subvencionada en Mecanització per electroerosió també tindrà lloc a Eurecat Centre Tecnològic de Cerdanyola.

Si estàs interessat o interessada, pots inscriure’t a aquest curs o consultar-ne tota la informació en aquest enllaç.

Elaboració i interpretació de fitxes tècniques

Amb aquest curs, els estudiants aprendran a llegir, interpretar i realitzar una fitxa tècnica, a més de conèixer els diferents elements que la conformen. També hauran de dibuixar l’esquema i saber calcular els costos i escandalls del tant del prototip com de la industrialització del producte final.

Les classes començaran el dissabte 18 de gener, i finalitzaran el dissabte 1 de febrer. En total, el curs tindrà una duració de 15 hores. Les classes tindran lloc els dissabtes de 9 a 14 hores al Centre Eurecat de Mataró. Per consultar tots els detalls o inscriure’t, visita el web d’Eurecat Academy.