El curs online Fonaments i usos de bateries per vehicles elèctrics celebra enguany la seva primera edició
El curs online Fonaments i usos de bateries per vehicles elèctrics celebra enguany la seva primera edició | STA

 

La Societat Espanyola de Tècnics d’Automoció (STA) ha actualitzat la seva oferta de cursos online per donar resposta a les necessitats del sector. Així, ha modificat les dates del seu curs online Vehicle Elèctric i manipulació segura. A més, ha publicat un nou curs relacionat amb el vehicle elèctric, anomenat Fonaments i usos de bateries per vehicles elèctrics. Si estàs interessat o interessada, pots consultar tota la informació sobre aquests cursos online de l’STA al lloc web del Consorci de Formació Professional d’Automoció.

Amb aquesta modificació, la dotzena edició del curs Vehicle Elèctric i manipulació segura començarà el 7 d’abril de 2021. Així doncs, l’inici de la formació s’ha endarrerit gairebé un mes, ja que inicialment estava previst pel 8 de març. El canvi de la data d’inici és l’única modificació que ha experimentat el curs online organitzat per l’STA. Per tant, les classes continuaran tenint lloc els dilluns i dimecres de 16:00 h a 18:00 h. Tampoc han canviat els seus continguts, que fan d’aquesta formació una alternativa excel·lent per aquelles persones que vulguin ampliar els seus coneixements sobre el funcionament del vehicle elèctric.

El curs Vehicle Elèctric i manipulació segura ha estat especialment dissenyat per a estudiants, tècnics i enginyers. Aquesta formació online farà un repàs de les definicions generals i de funcionament dels sistemes que conformen els vehicles híbrids i elèctrics. Alhora, explicarà en detall el funcionament dels components que integren el sistema d’alta tensió dels automòbils elèctrics. Si estàs interessat o interessada, pots inscriure’t a aquest curs al lloc web de l’STA.

L’STA amplia la seva oferta formativa amb un nou curs online

Addicionalment, enguany l’STA ha decidit ampliar la seva oferta formativa sobre electromobilitat amb un nou curs. Es tracta del curs online Fonaments i usos de bateries per vehicles elèctrics. Amb aquest programa, l’STA espera donar resposta al creixent interès al voltant de les bateries elèctriques, un component clau pel desenvolupament del vehicle elèctric.

Així doncs, aquest curs mostrarà el funcionament i les aplicacions de les bateries als vehicles elèctrics. Els estudiants també aprendran sobre el desenvolupament, assajos de prova, seguretat i integració de les bateries dins el sistema d’un automòbil. El nou curs organitzat per l’STA va especialment dirigit a estudiants, tècnics i enginyers amb ganes d’actualitzar els seus coneixements sobre les bateries dels vehicles elèctrics. Inscriu-t’hi!

Els cursos online de l’STA s’adapten a les necessitats de l’automoció

L’STA és una societat sense ànim de lucre que impulsa el desenvolupament tecnològic de l’automoció. Amb aquest objectiu, dissenya i executa programes formatius per fomentar l’intercanvi d’experiències i coneixements dins l’automoció. Els seus cursos formatius en són un bon exemple. A més, els cursos online de l’STA estan perfectament adaptats a les necessitats del sector i a les mesures de prevenció motivades per la Covid-19.

Consulta al lloc web de l’STA la resta de la seva àmplia oferta formativa relacionada amb l’automoció.