Per segon any consecutiu, l'Exponential Day es podrà seguir de manera online
Per segon any consecutiu, l’Exponential Day es podrà seguir de manera online | ACCIÓ

ACCIÓ, agència per la competitivitat de l’empresa, organitzarà aquest divendres 1 d’octubre la jornada Exponential Day #3. Aquesta té l’objectiu d’impulsar la innovació disruptiva, així com la transformació de les empreses catalanes. L’acte, doncs, tindrà lloc de manera virtual divendres vinent a partir de les 9:30 hores. Aleshores, el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, portarà a terme la inauguració de l’acte. Més tard, la jornada comptarà amb la participació de diversos experts en tecnologia i innovació.

L’Exponential Day busca accelerar la transformació de l’empresariat català per adaptar-se a l’ecosistema actual, marcat per les tecnologies disruptives, la Covid-19 o l’emergència climàtica. Per això, l’esdeveniment aportarà a les companyies i startups eines metodològiques per reinventar el seu model de negoci basant-se en aquest nou escenari. En total, més d’un miler d’empresaris i empresàries ja s’han inscrit per participar en la tercera edició de la jornada virtual. Si tu tampoc te la vols perdre, pots inscriure’t en aquest enllaç.

Programació de l’Exponential Day #3

La tercera edició de l’Exponential Day començarà a les 9:30 amb la benvinguda d’Albert Castellanos. Deu minuts més tard, Alexander Osterwalder, inventor del Business Model Canvas i cofundador de la consultora Strategyzer.com, durà a terme la ponència Construeix una empresa invencible. En aquesta xerrada, Osterwalder explicarà com reformular una empresa a partir de la creació d’un nou model de negoci. A més, donarà les claus perquè una companyia «sigui invencible», a partir dels coneixements del seu llibre ‘The Invincible Company’.

A les 10:40 hores, Alfons Cornella, fundador de l’Institute of Next, presentarà les tendències més disruptives actuals, i posarà exemples de com s’estan implementant a Catalunya. A continuació, a les 11:00 hores, tindrà lloc el Catalonia Exponential Leaders. En aquest espai, es presentaran quatre empreses que són exemple de transformació tecnològica i reinvenció. Una d’aquestes empreses serà SEAT:CODE, que s’encarrega de desenvolupar solucions de software per l’empresa d’automoció.

Posteriorment, l’Exponential Day acollirà una sessió de virtual smart meetings, a través d’una plataforma que utilitza la intel·ligència artificial per posar en contacte les empreses que tenen necessitats i oportunitats comunes. Pots consultar tota l’agenda de la jornada aquí.