Consorci de Formació Professional d'Automoció

La xerrada formarà part de la fira virtual Terrassa Tria Futur
La xerrada formarà part de la fira virtual Terrassa Tria Futur | ALIANÇA PER L’FP DUAL

 

L’Aliança per FP Dual ha organitzat la xerrada Per què l’FP Dual és una bona opció pel meu fill o filla? El col·loqui serà impartit per Carlota Torrens, assessora tècnica de l’Aliança per l’FP Dual. En aquest acte, Torrens resoldrà tots els dubtes que els participants tinguin en relació amb aquesta modalitat d’FP. Es tracta d’una més de les activitats emmarcades dins de la fira virtual Terrassa Tria Futur, organitzada per l’Ajuntament de Terrassa entre el 22 i el 24 de març.

A més de resoldre dubtes, en aquesta xerrada es plantejaran les oportunitats que ofereix aquesta modalitat de Formació Professional. Així, la ponent parlarà sobre els avantatges de l’FP Dual pel que fa a l’ocupabilitat i la reducció de l’abandonament escolar. Al llarg dels tres dies que dura la fira virtual, els visitants també podran explorar altres opcions de cara al seu futur formatiu i professional. Podeu consultar total a informació sobre la fira en aquest enllaç.

L’FP Dual combina la formació al centre educatiu amb les pràctiques a empreses

L’FP Dual és una modalitat de Formació Professional que combina la formació a l’aula amb l’activitat professional a una empresa mitjançant conveni. Així, aquest tipus d’FP permet als estudiants desenvolupar-se professionalment alhora que adquireixen els coneixements al centre formatiu. Per això, l’FP Dual és una gran eina de cara a impulsar l’ocupabilitat, ja que els alumnes graduats s’incorporen al mercat laboral amb una experiència prèvia 100% real.

Tanmateix, aquest model d’FP no només té clars beneficis per l’alumnat. Les empreses que hi participen també gaudeixen de moltes oportunitats gràcies a aquesta modalitat, com ara la de recuperar la figura de l’aprenent. Això permet a les companyies contribuir a la formació de professionals adaptats a treballar en el sector al qual operen. D’aquesta manera, les empreses ajuden encara més a impulsar l’economia del país, gràcies al seu paper formador dels professionals del futur.

Tens més dubtes sobre la Formació Professional Dual?

Contacta amb el Consorci de Formació Professional d’Automoció per resoldre totes les teves preguntes sobre la Formació Professional o altres aspectes relacionats amb els nous perfils professionals de l’automoció! Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible. També ens pot trucar al 93 882 83 47.