Consorci de Formació Professional d'Automoció

Ja estan obertes les inscripcions per la 7a edició de l'AI & Big Data Congress
Ja estan obertes les inscripcions per la 7a edició de l’AI & Big Data Congress | AI CONGRESS BARCELONA

El mes de setembre se celebrarà a Barcelona la setena edició de l’AI & Big Data Congress. Es tracta de la cita de referència per a les empreses i institucions de recerca dels àmbits de la Intel·ligència Artificial (IA) i les dades massives. Enguany, l’AI & Big Data Congress se centrarà en els nous reptes als quals s’enfronta el sector. També abordarà les tendències i millors pràctiques de les empreses. A més, es farà un repàs a les darreres novetats tecnològiques. El congrés se celebrarà el 14 de setembre de forma presencial a l’Auditori AXA Barcelona i s’emetrà per streaming. El 15 de setembre tindrà lloc únicament en format digital. Les inscripcions estan obertes aquí.

En total, l’AI & Big Data Congress acollirà més de cinquanta ponències a càrrec dels principals referents del sector: expertes i empreses que estan desenvolupant iniciatives capdavanteres a l’àmbit de la Intel·ligència Artificial i l’analítica de dades. L’esdeveniment està organitzat pel Centre of Innovation for Data tech and Artificial Intelligence (CIDAI). El seu director, Joan Mas, destaca que l’objectiu del congrés és «posar sobre la taula el potencial i els reptes de la IA i les dades per a la seva adopció a nivell empresarial, la captació i retenció de talent, el seu ús ètic, així com casos d’ús representatius en sectors diversos com la salut i el benestar, la Indústria 4.0, o la mobilitat, l’energia i la sostenibilitat, entre d’altres».

L’AI & Big Data Congress acollirà a grans referents de la Intel·ligència Artificial

Primerament, l’AI & Big Data Congress comptarà amb una ponència inaugural a càrrec d’Anna N. Schlegel, vicepresidenta de Producte, Mercats Internacionals i Globalització de Procore. Es tracta, segons la revista Analytics Insight, de la dona més reconeguda a l’àmbit de la Intel·ligència Artificial.

D’altra banda, Cristian Canton, líder de l’equip AI Red Team de Facebook, parlarà sobre els abusos i usos indeguts de la IA. També explicarà com abordar aquests abusos i solucionar-los de manera preventiva. Canton és un professional especialitzat a detectar amenaces per a Facebook causades per l’ús indegut o maliciós de la Intel·ligència Artificial.

Es tracta, doncs, de dos professionals experts en la matèria, que donaran un punt de vista únic i privilegiat en relació amb la IA i l’anàlisi de dades.

Un esdeveniment organitzat pel CIDAI

L’AI & Big Data Congress és un esdeveniment organitzat pel CIDAI. Aquesta institució s’emmarca dins l’estratègia Catalonia.AI, impulsada per la Generalitat i coordinada pel centre tecnològic Eurecat. Així, el CIDAI és una iniciativa publicoprivada que compta amb la participació de la Generalitat a través del departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori; l’Ajuntament de Barcelona; el Barcelona Supercomputing Center; el Centre de Visió per Computador; NTT DATA Company; la Fundació i2CAT; Microsoft; SDG Group; IDEAI-UPC i Eurecat.

El CIDAI té l’objectiu de promoure la transferència tecnològica a l’àmbit de la Intel·ligència Artificial. Per això, fomenta la innovació i l’adopció d’aquesta tecnologia en els principals sectors del país, les institucions i la societat en general.