Consorci de Formació Professional d'Automoció

Cartell de l'AI & Big Data Congress 2021

Avui a les 09:00 hores donarà el seu tret de sortida l’AI & Big Data Congress 2021. Durant els dies 14 i 15 de setembre, doncs, se celebrarà la 7a edició de l’esdeveniment de referència en relació amb la Intel·ligència Artificial i les Dades Massives. Enguany el congrés es podrà seguir tant de manera presencial com en streaming.

L’AI & Big Data Congress està organitzat pel CIDAI, Centre d’Innovació per la Tecnologia de Dades i la Intel·ligència Artificial. La present edició estarà especialment enfocada en els nous reptes als quals s’enfronta la Intel·ligència Artificial. A més, explorarà les tendències i millors pràctiques d’empreses del sector. D’altra banda, mostrarà les principals novetats tecnològiques que marcaran el futur de la tecnologia de dades i la IA.

La jornada d’avui es podrà seguir tant de manera presencial com virtual. L’acte físic tindrà lloc a l’Auditori AXA de Barcelona. D’altra banda, es podrà seguir la jornada en streaming des del següent enllaç. Per fer-ho, els usuaris hauran d’accedir o enregistrar-se prèviament. Tanmateix, la jornada de demà 15 de setembre només estarà disponible de manera virtual.

Els blocs temàtics de l’AI & Big Data Congress 2021

L’AI & Big Data Congress 2021 estarà dividit en dos grans blocs temàtics. Així, les sessions d’avui estaran centrades sobre Estratègia i Tendències. Demà, en canvi, els ponents parlaran sobre Tecnologia i Desenvolupament. Per cadascun d’aquests dos blocs, professionals i acadèmics dels sectors de la IA i les dades massives oferiran diverses exposicions.

Consulta en aquest enllaç el programa complet de l’AI & Big Data Congress.

CIDAI, el gran impulsor de la Intel·ligència Artificial a Catalunya

L’AI & Big Data Congress és un esdeveniment organitzat pel CIDAI. Aquest organisme té la missió de demostrar els avantatges que les tecnologies innovadores, com ara la IA o les dades, poden tenir sobre l’ecosistema català. L’objectiu final és fer de Catalunya un referent internacional en innovació tecnològica, tant a l’àmbit empresarial com social. Per això, el CIDAI promou la transferència de coneixement, mitjançant projectes de col·laboració entre centres de coneixement, empreses tecnològiques i institucions.

Els socis promotors del CIDAI són la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, el Barcelona Supercomputing Center, el Centre de Visió per Computador, everis, la Fundació i2CAT, Microsoft, SDG Group, la Universitat Politècnica de Catalunya i Eurecat, que n’és el coordinador.