Consorci de Formació Professional d'Automoció

El CIAC, Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya, celebrarà la presentació de la Plataforma de Talent el dijous, 17 de juny a les 11:00h. Es tracta d’un portal web creat pel CIAC per impulsar la formació i el talent a l’automoció catalana. El seu objectiu és el d’orientar a aquelles persones que han finalitzat els seus estudis per tal de definir el seu futur professional dins el sector. A més, la Plataforma de Talent ofereix suport a les empreses per identificar els perfils professionals que necessiten incorporar per complir amb els seus objectius.

El funcionament de la Plataforma de Talent gira al voltant dels reptes. Aquests reptes són tasques, activitats i projectes que les empreses poden penjar a la plataforma. Els alumnes que en formen part han de resoldre’ls per obtenir punts i escalar posicions a un sistema de classificació intern. D’aquesta manera, les companyies de l’automoció catalana estan en contacte directe amb els candidats i candidates. La Plataforma de Talent compta amb el suport i la participació del Consorci de Formació Professional d’Automoció.

Consulta tota la informació sobre la presentació de la Plataforma de Talent

La Plataforma de Talent serà presentada el dijous 17 de juny entre les 11.00 h i les 12.30 h. Es portarà a terme de manera telemàtica a través de l’aplicatiu Zoom. Si estàs interessat o interessada, pots accedir a la Presentació de la Plataforma de Talent mitjançant aquest formulari d’inscripció. D’altra banda, pots consultar qualsevol dubte sobre l’acte escrivint un correu electrònic a ona.rocamora@ciac.cat, o bé trucant al 676 71 45 22.