Consorci de Formació Professional d'Automoció

Francisco López Martín manté el càrrec de president de GASNAM des de 2019
Francisco López Martín manté el càrrec de president de GASNAM des de 2019 | GASNAM

 

L’asociació GASNAM, que fomenta l’ús del gas natural i l’hidrogen en la mobilitat, ha tornat a escollir Francisco López Martín com el seu president. Així, López estarà al capdavant de la nova Junta Directiva de GASNAM, que comptarà amb 16 vocals. Les següents empreses tindran representació a la nova Junta: Alimerka, CIDAUT, Cotenaval, Dourogas, Enagás, Galp, Gas&Go, Ghenova, IVECO, Naturgy, Puerto de Huelva, Reganosa, SEAT, Transportes Mariné i Wärtsila.

Francisco López Martín compaginarà la presidència de GASNAM amb el seu càrrec de director de Segment Industrial i Gran Client a Gas Natural. La cúpula de l’associació es veurà completada amb tres vicepresidents: Claudio Rodríguez (Enagás), Jose Luis Pérez Souto (Iveco), i Jose Poblet (Cotenaval).

Francisco López Martín destaca “la diversitat i el caràcter” de GASNAM

Francisco López Martín s’ha mostrat molt agraït per la confiança dipositada en la seva persona de cara a presidir un cop més GASNAM. En les seves paraules, “és un honor encetar aquesta nova etapa al capdavant d’una Junta Directiva que mostra la diversitat i el caràcter de GASNAM”. López Martín també ha recordat que aquesta associació “reuneix grans i petites empreses, així com centres tecnològics del sector energètic, l’automoció, el transport terrestre i el marítim”.

D’altra banda, també ha reivindicat “la transversalitat dels seus membres”. Això permetrà, assegura, “fer front a l’ansiat repte de la descarbonització dels diferents mitjans de transport”.

“El gas natural ha demostrat ser una tecnologia madura, real, neta i competitiva”

Francisco López s’ha mostrat molt optimista amb el futur de GASNAM i l’ús del gas natural en la mobilitat. En la seva opinió, “el gas natural ha demostrat ser una tecnologia madura, real, neta i competitiva tant per vaixells, locomotores, vehicles lleugers i pesats”. Pel que fa a l’associació que presideix, afirma que “continuarem treballant perquè els gasos renovables (biometà i hidrogen) també esdevinguin una realitat a Espanya, seguint les petjades de la resta d’Europa”.

La gestió executiva de GASNAM la portarà a terme Eugenia Sillero, amb el càrrec de secretària general. Sillero va iniciar la seva carrera en el sector de l’automoció de la mà del Grupo Antolín. En aquesta multinacional d’automoció va exercir com a responsable de Medi Ambient i Qualitat entre 1997 i 2001.