Campus FPCAT-UPC

 

El Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible de Martorell, l’espai de formació i innovació del sector de l’automoció connectat amb la Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech (UPC), ja està en marxa amb nous cursos de Formació Professional per a l’Ocupació.

Aquest campus té com a objectiu la transformació de la indústria de la mobilitat, especialment en àrees emergents com el vehicle autònom i elèctric, així com la innovació en aquest camp, i esdevé un node clau per a la inserció laboral i la qualificació professional de les persones en aquest sector en plena expansió.

Els àmbits de formació del Campus

El Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible ofereix una formació completa i estructurada en diversos àmbits de coneixement per a la transformació de la indústria de la mobilitat. A continuació, us presentem els eixos formatius del Campus:

> Fabricació i materials: en aquest àmbit, el Campus ofereix una formació completa en la fabricació de vehicles, la qual cosa inclou la formació en materials, processos de fabricació i tecnologies aplicades al sector de la mobilitat.

> Gestió industrial: la formació en gestió industrial està destinada a formar professionals que puguin dirigir i gestionar empreses del sector de la mobilitat, amb coneixements en àrees com la logística, la cadena de subministrament i la gestió de processos.

> Mecànica de l’automòbil: aquest àmbit està destinat a la formació en mecànica de vehicles, la qual cosa inclou la formació en motors, transmissions, frens i suspensions, entre altres aspectes.

> Sostenibilitat i descarbonització: el Campus també ofereix formació en sostenibilitat i descarbonització, que és una àrea clau en la indústria de la mobilitat actual. En aquest àmbit, els alumnes podran aprendre sobre tecnologies sostenibles, materials i processos per a la fabricació de vehicles més eficients i respectuosos amb el medi ambient.

> Vehicle autònom i connectat: la formació en vehicle autònom i connectat és una àrea emergent en la indústria de la mobilitat. El Campus ofereix formació en tecnologies per a la conducció autònoma i la connectivitat entre vehicles i amb la infraestructura.

> Innovació en mobilitat: en aquest àmbit, els alumnes del Campus podran aprendre sobre les últimes tendències i tecnologies aplicades a la mobilitat, amb l’objectiu de crear vehicles més eficients, segurs i sostenibles.

 

L’oferta formativa del Campus

De moment, estan obertes les inscripcions als cursos de Formació Professional per a l’Ocupació, que tenen com a objectiu millorar la qualificació i les competències professionals, així com la capacitat d’inserció o reinserció laboral dels professionals del sector.

> Cerca aquí el teu estudiO si ho prefereixes, pots trucar al telèfon (34) 93 401 25 12 o enviar un correu electrònic a info.cms@cms.upc.edu.

A més, l’oferta formativa del Campus FPCAT-UPC també inclourà programes de Formació Continuada (màsters i postgraus) per a professionals i empreses del sector de l’automoció i la mobilitat. Aquesta oferta formativa estarà disponible a partir de setembre de 2023 i tindrà un enfocament professional i executiu.

A partir del curs 2024-2025, també s’impartiran programes de Formació Professional Inicial.

 

Sessions informatives

Si vols saber més detalls sobre les opcions formatives que ofereix el Campus FPCAT-UPC, pots inscriure’t a una de les sessions informatives. En aquestes sessions t’informaran de tots els detalls dels programes: metodologia, pla d’estudis, horaris, sortides professionals, beques i ajuts, etc. I també podràs resoldre-hi personalment els teus dubtes i preguntes.

Aquestes sessions requereixes inscripció prèvia. Consulta els horaris i la disponibilitat aquí.