Consorci de Formació Professional d'Automoció

En un principi, el saló de l’automòbil s’anava a celebrar entre el 8 i el 18 de juliol | AUTOMOBILE BARCELONA

 

L’Automobile Barcelona, el Saló Internacional de l’Automòbil, celebrarà la seva 41a edició del 30 de setembre al 10 d’octubre. En un principi, l’acte s’anava a celebrar entre els dies 8 i 18 de juliol. Tanmateix, Fira de Barcelona, entitat organitzadora, ha ajornat l’esdeveniment «amb l’objectiu d’afavorir la participació del màxim nombre de firmes automobilístiques», assegura en un comunicat. Aquesta decisió, afegeix la nota de premsa, respon a «les dificultats en el subministrament d’alguns components, entre altres factors».

Així, Fira de Barcelona confia que celebrar l’Automobile Barcelona a la tardor «serà un impuls definitiu al mercat per la millor situació econòmica i social». En aquest sentit, el recinte firal espera que aleshores ja s’haurà estabilitzat la crisi dels semiconductors. Segons el comunicat, «l’objectiu és contribuir a dinamitzar l’activitat en un moment clau per a la indústria del motor amb la presentació de novetats i propostes comercials atractives per al nombrós públic que habitualment visita aquest certamen».

«L’Automobile Barcelona ha estat i seguirà sent una de les cites destacades del calendari europeu»

Enrique Lacalle, president de l’Automobile Barcelona

El president de l’Automobile Barcelona, Enrique Lacalle, ha reivindicat la decisió de traslladar l’esdeveniment a la tardor. Segons Lacalle, aquesta fira «ha estat i seguirà sent una de les cites destacades del calendari europeu i una extraordinària plataforma comercial per a les marques». A més, ha destacat el seu paper com a «gran aparador internacional de l’automoció i impulsor de les vendes després d’un període molt complex».

Segons la nota de premsa, enguany el saló estarà especialment dedicat a la innovació dins l’automoció. Per això, s’han establert la digitalització i la descarbonització com a eixos vertebradors d’aquesta edició. A més, per donar resposta als reptes plantejats per la pandèmia, la fira es podrà seguir per streaming. D’aquesta manera, els periodistes i professionals podran seguir des de casa les presentacions dels diferents models. També es retransmetran proves de vehicles i altres activitats relacionades amb l’automoció.

Podeu consultar tota la informació referent a l’Automobile Barcelona al seu lloc web oficial.