Els fons europeus NextGenerationEU permetran impulsar projectes tractors d'alt valor digital i ecològic
Els fons europeus NextGenerationEU permetran impulsar projectes tractors d’alt valor digital i ecològic | EURECAT

 

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya posa a disposició de les empreses catalanes els seus coneixements de cara a aprofitar els fons europeus NextGenerationEU. Així, Eurecat informarà i assessorarà qualsevol empresa i institució interessada a accedir a aquestes prestacions. El principal centre tecnològic de Catalunya té una àmplia experiència en àmbits com la recerca i la innovació. A més, està especialitzat en el suport tècnic a les empreses.

Per això, el suport d’Eurecat permetrà a les empreses interessades extreure tot el potencial d’aquests fons NextGenerationEU. Aquesta iniciativa de finançament de la Unió Europea va orientada a impulsar la recuperació econòmica dels estats membres de la UE pels danys causats per la Covid-19. El finançament europeu permetrà que es portin a terme projectes tractors orientats a transformar l’economia europea en clau digital i verda. De fet, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha valorat en diverses ocasions aquests fons europeus com “una gran oportunitat per l’economia catalana”.

Eurecat, una aposta segura per aprofitar al 100% els fons NextGenerationEU

Gràcies a la seva expertesa, doncs, Eurecat permetrà un extens assessorament en l’execució de projectes per optar als fons NextGenerationEU. Aquesta orientació podrà arribar en qualsevol punt del desenvolupament dels projectes. Des de la fase de conceptualització fins a la seva execució, Eurecat podrà facilitar l’accés a finançament, així com implementar transformacions altament competitives, diferencials i sostenibles.

Eurecat, per tant, ajudarà les empreses a identificar les seves necessitats i requeriments, així com a dissenyar el projecte i definir els seus objectius. També oferirà serveis de consultoria en innovació, a més d’ajudar en la cerca de finançament. Addicionalment, aportarà tecnologia innovadora i diferencial per impulsar projectes d’alt valor afegit.

Per què col·laborar amb Eurecat?

Eurecat és un centre tecnològic capdavanter a l’àmbit de la innovació aplicada. Per això, col·labora de manera habitual amb les administracions i agents socials de referència. D’aquesta manera, té una àmplia experiència participant en projectes industrials i a altres iniciatives econòmiques. A més, les empreses assessorades per Eurecat podran accedir a la seva especialització avançada en tecnologies industrials, digitals, biotecnològiques i sostenibles.

A tot això cal sumar la metodologia d’Eurecat: una manera de treballar basada en l’aproximació multitecnològica, transecotrial i col·laborativa. Alhora, aquest enfocament holístic i científic garanteix una visió orientada a la competitivitat i l’èxit empresarial. Aquesta filosofia ha permès al centre tecnològic esdevenir un referent en projectes de recerca i innovació. Si estàs interessat o interessada, pots contactar amb Eurecat mitjançant el següent formulari.