Consorci de Formació Professional d'Automoció

Aquest serà el darrer webinar del cicle de sessions organitzats per Eurecat i Henkel
Aquest serà el darrer webinar del cicle de sessions online organitzats per Eurecat i Henkel | EURECAT

 

Henkel Ibérica i Eurecat han organitzat el webinar LIGHTWEIGHT: prospectiva i innovació per als adhesius instantanis del futur. Així doncs, aquesta sessió explorarà les noves tendències en adhesius instantanis dissenyats pels materials lleugers (lightweight materials en anglès). El webinar d’Eurecat s’impartirà el 4 de febrer entre les 12 i les 13 hores. Al llarg d’aquesta hora també es mostraran les novetats i tendències disponibles en aquest mercat. A més, s’explicaran com aquests materials avançats poden facilitar l’evolució cap a la Indústria 4.0 i l’economia circular.

Aquest webinar és el tercer i últim d’una sèrie de sessions organitzades per Eurecat i Henkel Ibérica. El 3 de desembre, va tenir lloc el seminari LIGHTWEIGHT: materials compostos, unions dissimilars i adhesius especials. Posteriorment, el 14 de gener, Eurecat i Henkeñ van impartir el seminari LIGHTWEIGHT 4.0: instrumentació, machinery adhesives i equips de dosificació. Si estàs interessat o interessada, pots inscriure’t en aquest enllaç.

Què aprendràs en aquest webinar d’Eurecat i Henkel Ibérica?

Al darrer webinar d’Eurecat i Henkel coneixeràs les novetats i solucions més recents del sector dels adhesius instantanis aplicats als materials lleugers i compostos. A més, es farà un repàs de les noves tendències en adhesius dissenyats especialment pels lightweight materials. Finalment, s’observaran els avantatges que ofereix la tecnologia d’adhesió instantània.

Es tracta d’una indústria que ofereix un ampli ventall de possibilitats a diferents sectors, com el ferroviari, l’aeronàutic o l’automoció. Pel que fa a aquest últim, presenta múltiples oportunitats en el processament de metalls. Això permet a les empreses donar resposta a reptes com l’electromobilitat o la conducció autònoma. A més, permet la fabricació de vehicles més lleugers. Tot plegat, doncs, atorga a les empreses que utilitzen aquests adhesius crear un avantatge estratègic respecte de la competència.

A qui va adreçat aquest webinar?

Aquest webinar està enfocat per a responsables i tècnics d’equips de disseny industrial d’empreses. Especialment, d’aquelles empreses interessades en la innovació en materials, noves formes de fabricació i la seguretat en l’entorn laboral i mediambiental. Els coneixements adquirits en aquesta sessió tindran molts àmbits d’aplicació. Per exemple, indústries d’assemblatge com ara l’automoció, l’aeronàutica, la nàutica i la ferroviària. Tanmateix, també podran aplicar-se en altres sectors, com ara la indústria química, la de béns i equipaments, les enginyeries o l’esport.

Organigrama de la sessió:

 • 12:00h
  Benvinguda i objectius del webinar
  Dr. Pablo Ramos
  Business Development Manager | Chemical Industries d’Eurecat
 • 12:05h
  El paper d’R+D en els nous adhesius per a lightweight
  Dr. David Santiago
  Investigador de la Unitat de Tecnologia Química d’Eurecat
 • 12:25h
  Instant adhesives
  Sr. Luis Ferrer
  BDM/TAM – Spain & Portugal de Henkel Ibérica
  Sr. Julián Vargas
  ACM – Director Tècnic Spain & Portugal de Henkel Ibérica
 • 12:45h
  Conclusions i preguntes