Eurecat Academy ha publicat els seus programes de Formació Superior. Aquest programa conté de cursos, postgraus i màsters en col·laboració orientats a formar perfils estratègics per les empreses. La nova oferta formativa d’Eurecat Academy està orientada a fomentar els lideratges digitals, sostenibles i transformadors.

Eurecat Academy és el programa formatiu d’Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya. Eurecat és el principal soci tecnològic de les empreses de Catalunya. Compta amb una àmplia experiència en investigació i desenvolupament de noves tecnologies i col·laboració tant amb el sector públic com privat. A més, Eurecat Academy compta amb més de trenta anys d’experiència oferint cursos d’alta especialització, màsters i postgraus.

Els Programes Executive 4.0 d’Eurecat Academy

Els Programes Executive 4.0 d’Eurecat Academy són cursos tecnològics dirigits al personal directiu. Entre ells, destaquem el Programa executive 4.0: Transformació Digital per a la Indústria Automobilística. Aquest curs explora els reptes tecnològics de la cadena de valor del sector de l’automoció, els nous models de negoci i les tendències cap a la digitalització. Entendre i superar tots aquests reptes permetrà avançar cap a les fàbriques intel·ligents. Aquest curs va dirigit a directius i càrrecs executius del sector de l’automoció. Visita aquest enllaç per conèixer tota la informació del Programa executive 4.0: Transformació Digital per a la Indústria Automobilística.

D’altra banda, el curs Lideratges innovadors. Noves estratègies transformadores en economia circular ofereix informació sobre els beneficis de l’economia circular per millorar la productivitat i reduir l’impacte ambiental. Aquesta formació va dirigida a personal directiu i executiu disposat a aplicar aquest model econòmic més innovador, sostenible i eficient que l’economia lineal. De fet, CCOO ja va publicar un informe on es profunditza sobre els beneficis de l’economia circular al sector de l’automoció. Visita el web d’Eurecat Academy per conèixer tots els detalls sobre aquest curs.

Postgraus tecnològics d’alta especialització

A més de cursos especialitzats, Eurecat Academy també ofereix postgraus popis relacionats amb el sector industrial i de l’automoció. És el cas del Postgrau en Tecnologia de materials compostos. Es tracta d’un itinerari semipresencial que proporciona coneixements sobre la composició, propietats, estructura i aplicacions dels materials compostos. Aquests tipus de materials han experimentat un gran creixement al sector industrial, i ja són una alternativa real als metalls.

Eurecat ofereix molts altres postgraus propis de l’àmbit industrial. És el cas del Postgrau en Direcció de plantes industrials 4.0. Aquest programa va dirigit a enginyers i professionals tècnics que vulguin millorar les seves capacitats de direcció, organització i gestió. La importància de les fàbriques 4.0 continua creixent any rere any, gràcies als grans beneficis de la digitalització dels processos industrials. Aquest postgrau es troba disponible en les modalitats semipresencial i presencial. Aquesta última s’impartirà a les instal·lacions d’Eurecat Academy a Lleida a partir del 23 d’octubre de 2020. Consulta tota la informació sobre aquest postgrau.

Màsters en col·laboració amb altres centres

A banda dels programes formatius propis, Eurecat Academy també ofereix un seguit de màsters en col·laboració amb altres centres. És el cas del Màster en Robòtica i sistemes intel·ligents. En col·laboració amb la Universitat de Vic, aquest màster mostra les noves tendències de la robòtica industrial, així com les seves aplicacions. A més, es profunditza sobre els beneficis dels robots mòbils, una tecnologia cada cop més desenvolupada. Aquest màster va dirigit a professionals dels àmbits científic o tecnològic amb curiositat per les aplicacions de la robòtica. Qualsevol persona interessada pot consultar tota la informació sobre aquest itinerari en aquest enllaç.

Finalment, el Màster en Business Innovation és una gran alternativa per a tots aquells perfils directius i executius que vulguin ampliar el seu currículum. Aquest programa ofereix les eines necessàries per liderar i executar estratègies d’innovació a qualsevol tipus d’empresa. A més, els estudiants desenvoluparan les habilitats necessàries per dissenyar i desenvolupar el seu propi pla d’innovació. Aquest màster, en col·laboració amb l’Institut de Formació Continuada IL3 de la Universitat de Barcelona, va orientat a professionals amb estudis científics o tècnics amb almenys tres anys d’experiència. A més, es requereix un nivell B1 d’anglès o superior, i es valorarà experiència empresarial i coneixements econòmics.