Encuentro Sernauto tindrà lloc el 22 de setembre de 2020 entre les 11:00 i les 13:00 hores
Encuentro SERNAUTO tindrà lloc el dimarts 22 de setembre de 2020 entre les 11:00 i les 13:00 hores. Imatge: Sernauto

 

L’Associació Espanyola de Proveïdors d’Automoció SERNAUTO celebrarà el 22 de setembre la jornada virtual Encuentro SERNAUTO: Perspectivas Posventa COVID-19. L’esdeveniment tractarà sobre les perspectives del mercat de recanvis d’automoció després de la crisi causada per la pandèmia del coronavirus. Enguany, l’acte comptarà amb la col·laboració de Motortec, una de les fires sobre la indústria de l’automoció més important de l’Estat.

Cada any, SERNAUTO organitza jornades com aquesta coincidint amb la seva Assemblea General. Aquest any, però, les circumstàncies extraordinàries obliguen a realitzar-la de manera virtual via streaming. Així, Encuentro SERNAUTO tornarà a ser un punt de trobada on representants d’empreses líders del sector donaran el seu punt de vista sobre el futur de l’automoció.

Encuentro SERNAUTO explorarà el futur del mercat de recanvis d’automoció

Encuentro SERNAUTO: Perspectivas Posventa Covid-19 tindran lloc diverses ponències sobre el futur del mercat de recanvis d’automoció. Concretament, s’exploraran els possibles escenaris i tendències que sorgiran al sector un cop superada la pandèmia. Aquestes xerrades tindran un enfocament tant nacional com internacional. A més, se celebraran dues taules rodones amb representants dels fabricants de recanvis d’automoció de la península Ibèrica.

La indústria de components i recanvis d’automoció és un dels pilars que suporten el sector de l’automoció a l’Estat. El passat mes de gener, SERNAUTO va anunciar el seu Pla de Promoció Internacional de cara a l’any 2020. Aquesta estratègia tenia com a objectiu impulsar a la internacionalització dels fabricants d’equips i components d’automoció de l’Estat espanyol. Les conseqüències de la Covid-19, però, han causat greus afectacions a tota la cadena de valor de l’automoció. Per això, el futur de la indústria dels recanvis d’automoció un cop superada la pandèmia serà el principal eix d’aquesta edició d’Encuentro SERNAUTO.

L’edició 2020, online i amb el suport de Motortec

Enguany, SERNAUTO comptarà amb la col·laboració de Motortec, Fira Internacional de la Indústria i Postvenda d’Automoció. L’any passat, Motortec va celebrar amb èxit la seva 15a edició. En total, van assistir-hi més de 60.000 persones, i van comptar amb la col·laboració de més de 700 empreses. Per tant, el suport de Motortec serà una garantia perquè el proper Encuentro SERNAUTO sigui tot un èxit.

Durant les setmanes vinents, SERNAUTO publicarà al seu web tota la informació sobre la jornada. Recorda, el 22 de setembre tens una cita per conèixer, via streaming, quin serà el futur de la indústria dels recanvis d’automoció post Covid-19. No t’ho perdis!