Consorci de Formació Professional d'Automoció

Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya ha anunciat els serveis que ofereix a les diferents empreses per ajudar-les a superar la crisi de la Covid-19. Aquests serveis van des de la realització d’estudis clínics, el desenvolupament de material sanitari i el disseny de software de gestió de dades mèdiques. Gràcies a les seves capacitats a l’àmbit de la biotecnologia, Eurecat també ofereix la possibilitat de realitzar tests de la Covid-19 entre els treballadors. A més, compten amb més de 30 anys d’experiència oferint una àmplia oferta formativa en curos d’alta especialització, mitjançant el seu programa Eurecat Academy.

Així, Eurecat posa a disposició del teixit empresarial català les seves aptituds, experiència i infraestructures per tal d’afrontar els reptes de la Covid-19. A més, el Centre Tecnològic de Catalunya garanteix entorns de treball completament segurs implementant el teletreball i les més estrictes mesures sanitàries. Qualsevol empresa que hi estigui interessada pot contactar Eurecat mitjançant aquest formulari.

Eurecat ofereix capacitats tecnològiques per superar la Covid-19

Per tal d’ajudar a les empreses a superar la crisi del coronavirus, Eurecat ofereix serveis de desenvolupament de materials i dispositius. Per exemple, productes sanitaris o equips de protecció personal, com ara mascaretes. A més, Eurecat compta amb una àmplia experiència utilitzant i testant tota mena de materials. Per tant, els productes sanitaris d’Eurecat compten amb totes les garanties de protecció contra la Covid-19. De fet, el Centre Tecnològic de Catalunya va col·laborar amb Nissan i l’Hospital de Sant Pau per dissenyar i fabricar respiradors.

Eurecat també ofereix serveis d’analítica de dades i intel·ligència artificial. Compten amb una àmplia experiència aplicant l’anàlisi de dades a la medicina. De fet, la seva autoritat en la matèria els ha permès ser coordinadors del CIDAI, Centre per la Innovació en Dades tecnològiques i Intel·ligència Artificial de Catalunya. A més, Eurecat té un clúster de computació propi que permet portar a terme projectes de Big Data i Intel·ligència Artificial aplicats a la Covid-19.

D’altra banda, des d’Eurecat compten amb la infraestructura per portar a terme estudis clínics orientats a solucionar la crisi de la Covid-19. L’Àrea de Biotecnologia d’Eurecat utilitza la tecnologia més moderna pels seus estudis in vitro, estudis amb animals i assajos clínics. A més, tenen experiència a la implementació dels resultats clínics per descobrir nous biomarcadors que ajudin a comprendre patologies com la causada pel coronavirus.

Eurecat Academy, més de 30 anys d’experiència en formacions d’àmbits tecnològics i científics

Mitjançant el seu programa Eurecat Academy, el Centre Tecnològic de Catalunya ofereixen formacions d’àmbit tecnològic i científic. Durant més de 30 anys, han perfeccionat una oferta educativa que inclou Formació Professional, Màsters i Postgraus. Tot i que ara totes les formacions presencials d’Eurecat Academy han quedat suspeses, molts d’aquests programes són 100% online i estan perfectament adaptats a les difícils condicions que planteja la pandèmia. Eurecat, per tant, pot ajudar a les empreses a preparar els seus treballadors per la nova normalitat post Covid-19.