Consorci de Formació Professional d'Automoció

Eurecat Academy ha ampliat la seva oferta formativa amb nous cursos online per aquest mes de maig. Així, Eurecat ofereix noves propostes de reciclatge formatiu durant la pandèmia del coronavirus. Els cursos online d’Eurecat Academy es poden seguir a través d’streaming i, per tant, estan perfectament adaptats a l’actual situació de confinament.

Alguns d’aquests cursos estan altament relacionats amb l’automoció, tractant temes com els materials industrials, la manipulació de metalls o la mecanització. Altres cursos, de caràcter més transversals, estan especialitzats en aspectes com el Big Data o el teletreball. Eurecat Academy ja ha obert les inscripcions per aquests cursos online. A més, ofereix avantatges per les impreses i descomptes per a estudiants i persones desocupades.

Els cursos online d’Eurecat Academy relacionats amb el sector de l’automoció

El curs online d’Introducció al disseny de peces de xapa d’Eurecat Academy ofereix coneixements generals sobre el disseny amb peces d’aquest material. Així, s’aporten els coneixements necessaris per a un correcte disseny de peces de xapa. Aquest programa, que comença el dilluns 18 de maig, té una duració de nou hores i un preu de 320 euros.

D’altra banda, el curs en Materials BIOplàstics busca transmetre la rellevància dels bioplàstics, els diferents tipus i les seves aplicacions. Aquest mòdul online també dóna informació sobre les seves limitacions i tota la normativa relacionada. D’aquesta manera, Eurecat utilitza la formació com a eina per combatre l’impacte ambiental dels plàstics. El curs s’inicia el 19 de maig, amb una duració de sis hores i un preu de 280 euros.

El curs d’Introducció al manteniment de matrius ofereix coneixements bàsics sobre el manteniment preventiu, predictiu i de xoc de les matrius. A més, se centra a la reparació d’aquestes eines, així com a les maneres d’evitar que es deteriorin o es trenquin. En definitiva, saber identificar i solucionar els problemes més habituals de les matrius i les premses per millorar el seu rendiment. Aquest programa té un cost de 280 euros i una duració de sis hores. La primera sessió tindrà lloc el 25 de maig.

Finalment, el curs online en Materials avançats i últimes tendències en injecció de termoplàstics dóna a conèixer el futur d’aquests materials. El curs va dirigit a dissenyadors de peces de plàstic, personal d’injecció, enginyers de producte i investigadors. Té una durada de sis hores i un preu de 280 euros. La primera sessió del seminari serà el 26 de maig.

Cursos transversals: Big Data, teletreball, realitat virtual i realitat augmentada

El curs online de Realitat Virtual i Realitat Augmentada d’Eurecat Academy explora l’aplicació d’aquestes tecnologies a l’automoció. Mitjançant l’estudi de casos reals, es fa un repàs de les possibilitats i les limitacions del seu ús. D’altra banda, s’aprendran com aquestes noves tecnologies poden millorar els processos tradicionals i la presa de decisions en àmbits industrials com l’automoció. L’inici del curs està programat pel 26 de maig. Tindrà una durada de sis hores i un preu de 280 euros.

El teletreball està sent un factor providencial per tal de minimitzar l’impacte del coronavirus sobre la nostra economia. Per això, des d’Eurecat Academy han publicat el seu curs online de Teletreball: Productivitat, flexibilitat i seguretat en ple rendiment. L’objectiu d’aquest seminari és millorar de manera substancial el rendiment del teletreball dels alumnes. Així, aquests aprendran a gestionar la seva feina de manera eficient i millorar el seu rendiment. Aquest curs té una duració de dotze hores i un cost de 380 euros. La primera sessió online tindrà lloc el 26 de maig.

El curs de Big Data i anàlisi de dades: captura, processament, anàlisi i explotació aporta una visió clara del que aquesta tecnologia pot aportar a les empreses. L’objectiu del curs és que els alumnes puguin identificar els processos i departaments d’una companyia que es podrien beneficiar del Big Data. A més, els estudiants aprendran els requeriments de pressupost, tecnològics, legals i organitzatius per desenvolupar una estratègia de Big Data exitosa. Aquest seminari té una durada de vuit hores i un preu de 300 euros. La primera sessió se celebrarà el 25 de maig.