Operari fa servir un torn CNC
Els cursos d’Eurecat ofereixen coneixements sobre diversos àmbits tecnològics. Font: Eurecat Academy

 

Els cursos d’Eurecat Academy ofereixen una àmplia oferta formativa al sector tecnològic. Aquest curs s’han publicat més de 40 cursos tècnics de formació continuada. A més, Eurecat Academy coordina diversos màsters i postgraus, tant de propis com en col·laboració amb altres centres. De cara als mesos vinents, en destaquem  els següents:

Curs en Programació amb Torn CNC (Nivell 1)

Aquest curs ofereix coneixements teòrics i pràctics necessaris per programar i mecanitzar un torn de control numèric (CNC). Aquest tipus de torns són molt útils per tal de fabricar peces metàl·liques. Els torns CNC permeten un procés de mecanització amb més precisió i en menys temps. Per tant, poden fabricar peces metàl·liques més complexes. Amb tot, operar un torn CNC requereix coneixements previs. Per aquest motiu, aquest curs ofereix un avantatge estratègic per tal de treballar al sector industrial.

El nivell 1 del Curs en Programació amb Torn CNC està orientat cap a personal amb coneixements en torn convencional, així com coneixements teòrics de mecànica i de funcionament de torns.

El curs s’imparteix al Centre Eurecat de Cerdanyola del Vallès. El curs comença el dissabte 25 de gener de 2020 i finalitza el dissabte 29 de febrer. Les sessions tenen lloc els dissabtes, de 9.00 hores a 14.00 hores. La duració total del curs és de 30 hores i té un preu de 605 euros.

Si estàs interessat o interessada, pots inscriure’t a aquest curs o consultar-ne tota la informació en aquest enllaç.

Curs en CAD-CAM amb Mastercam (Nivell 1)

El curs d’Eurecat en CAD-CAM amb Mastercam ofereix formació a l’ús de Mastercam pel disseny i la fabricació assistits per ordinador. El programa formarà els alumnes en el disseny 2D i 3D, així com a la resta de funcions de creació, simulació i edició de mecanitzat d’elements alàmbrics i superfícies. També aprendran a importar, retocar i crear models simples de superfícies. A més, seran capaços d’analitzar els elements de superfície de model, així com de definir i aplicar totes les estratègies de mecanització per a les peces definides. Finalment, també oferirà formació al postprocessament de la mecanització, segons la màquina eina emprada.

Aquest mòdul està orientat per persones amb coneixements de mecanització, preferiblement amb nocions de CAD. L’inici del Curs en CAD-CAM amb MASTERCAM tindrà lloc el proper dilluns 27 de gener, i s’estendrà fins al 2 de març. Les classes s’imparteixen dilluns, dimecres i divendres de 19.00 hores a 22.00 hores, al centre d’Eurecat de Cerdanyola. La duració del mòdul és de 48 hores, i el seu preu és de 735 euros.

Si estàs interessat o interessada, pots inscriure’t a aquest curs o consultar-ne tota la informació en aquest enllaç.

Curs en Programació CNC HEIDENHAIN (Nivell 1)

El mòdul ofereix coneixements inicials per programar i mecanitzar amb màquines de CNC de la marca Heidenhain. Els productes de la companyia alemanya permeten controlar màquines de fins a 18 eixos. A més, els sistemes de Heidenhain permeten la fabricació de les peces més senzilles fins a les més complexes, gràcies a la seva funcionalitat smart Turn. També abasten des de proceciments de fressat fins a la mecanització d’alta velocitat.

El curs en Programació CNC Heidenhain està dirigit cap a persones amb bons coneixements de màquina eina i que vulguin especialitzar-se en CNC Heidenhain. Comença el dimarts 28 de gener i finalitza el dijous 12 de març. Té lloc els dimarts i dijous de 19.00 a 22.00 hores a Cerdanyola del Vallès. El seu preu és de 735 euros i té una durada de 42 hores. Els interessats o interessades s’hi poden inscriure en aquest enllaç.

Més sobre els cursos d’Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya és el principal soci tecnològic de les empreses de Catalunya. Des de fa més de 30 anys, Eurecat ofereix una àmplia oferta formativa en curos d’alta especialització. Els cursos d’Eurecat Academy compten amb més de 3.000 alumnes, així com més de 600 adscrites. Eurecat Academy també ofereix postgraus propis, a més de màsters i postgraus en col·laboració amb altres centres.

De la mateixa manera, si estàs interessat o interessada a formar-te en l’automoció, al lloc web del Consorci de Formació Professional d’Automoció t’informem sobre l’oferta formativa d’Eurecat Academy, així com sobre altres cursos i formacions del sector.