Consorci de Formació Professional d'Automoció

Els Premis #FPCAT celebren la seva segona edició. A la imatge, un moment de la primera, celebrada l'any passat en format telemàtic
Els Premis #FPCAT celebren la seva 2a edició. A la imatge, un moment de la primera, celebrada el 2020 en format telemàtic

 

Avui a les 16.00 hores, el conseller d’Educació, Josep Bargalló, i el de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, lliuraran els Premis #FPCAT 2020. A més dels dos consellers hi participarà Fabian Mohedano, president del Consell Català de la Formació Professional (CCFP). L’acte se celebrarà a l’Institut Escola del Treball de Barcelona, i paral·lelament es podrà seguir en streaming al canal de YouTube del Departament d’Educació.

Els Premis #FPCAT 2020 reconeixen les bones pràctiques als centres formatius, les empreses i també a altres entitats de l’àmbit de la Formació Professional. En l’edició d’enguany, s’entregaran premis en les següents categories:

  • Bones pràctiques a les trajectòries individuals, de reconeixement de les actuacions dutes a terme per persones físiques en l’exercici de les seves professions.
  • Bones pràctiques als centres formatius, de reconeixement d’experiències notables dutes a terme per centres que imparteixen formació professional inicial o ocupacional.
  • Bones pràctiques a les empreses i altres entitats, de reconeixement de contribucions significatives a la construcció d’una formació professional de qualitat dutes a terme per entitats públiques i privades.
  • Premi a la recerca en el camp de la Formació Professional.
  • Bones pràctiques a la trajectòria individual de la persona usuària de centres de formació professional.

Segueix l’entrega dels Premis #FPCAT 2020 en streaming a YouTube

L’acte de lliurament dels Premis #FPCAT 2020 es podrà seguir en directe des del canal de YouTube del Departament d’Educació. La cerimònia d’entrega, organitzada pel Consell Català de la Formació Professional, començarà a les 16.00 hores.

Aquests premis, que avui celebren la seva segona edició, premiaran l’excel·lència d’una FP fortament marcada per la pandèmia. De fet, l’any passat l’acte es va haver de celebrar de manera telemàtica. Enguany, en canvi, l’acte es podrà celebrar a l’Institut Escola del Treball, uns dels centres premiats a l’edició anterior.

Tothom qui ho desitgi podrà seguir el lliurament dels premis en aquest vídeo: