Consorci de Formació Professional d'Automoció

Curs Indústria 4.0: Com abordar els reptes de la digitalització empresarial

L’agència per la competitivitat empresarial ACCIÓ, la Comissió d’Indústria 4.0 i l’Smartech Cluster organitzen el Curs Indústria 4.0: Com abordar els reptes de la digitalització empresarial. L’objectiu del programa serà aportar coneixement sobre les tecnologies de la Indústria 4.0: casos i aplicacions empresarials, capacitats existents i mecanismes de suport a l’empresa. Així, el curs abordarà la transformació digital de les empreses des d’un punt de vista estratègic. D’aquesta manera, els estudiants podran veure les aplicacions d’aquestes tecnologies als diferents models de negoci. A més, assoliran les competències fonamentals per a impulsar la transformació digital de la seva empresa.

El Curs Indústria 4.0 tindrà una durada de 39 hores. Les classes se celebraran dimarts i dijous, de 15:30 h a 18:30 h, des del 4 de maig fins al 5 de juny de 2021. Les inscripcions, disponibles fins al 3 de maig, tindran un preu de 495 euros, IVA no inclòs. Les sessions del curs comptaran amb una modalitat online, i s’impartiran mitjançant una plataforma de formació a distància. Tanmateix, i sempre que les mesures i restriccions de la Covid-19 ho permetin, algunes de les sessions podran realitzar-se de manera presencial o virtual. El programa està orientat a directius o tècnics amb responsabilitats sobre unitats de negoci digitals o industrials d’empreses que vulguin impulsar un procés de transformació digital.

El curs tractarà les principals temàtiques relacionades amb la Indústria 4.0

El curs ha estat dissenyat perquè els estudiants puguin entendre les diferents tecnologies de la Indústria 4.0. Per això, el curs tractarà les següents temàtiques:

  • El concepte d’Indústria 4.0, tendències i disciplines tecnològiques associades per ajudar a la millora de la competitivitat de l’empresa.
  • Eines de suport i mecanismes de diagnosi per reflexionar sobre el punt de partida i les prioritats de l’empresa.
  • Experiències, casos reals i aplicacions de les diverses tecnologies en reptes empresarials concrets.
  • Oferta de capacitats tecnològiques relacionades amb la Indústria 4.0 disponibles a Catalunya.
  • Mecanismes de suport públics per fomentar la implementació de la Indústria 4.0 en les empreses, especialment en les pimes.

Si estàs interessat o interessada, pots inscriure’t omplint el següent formulari. En canvi, si encara necessites més informació, pots consultar el programa complet del curs.

Consulta tota l’oferta formativa relacionada amb l’automoció i la Indústria 4.0

A banda del Curs Indústria 4.0: Com abordar els reptes de la digitalització empresarial, Catalunya ofereix una àmplia oferta formativa d’alt valor tecnològic. El Consorci de Formació Professional d’Automoció s’encarrega de supervisar aquesta oferta per impulsar els nous perfils professionals de la indústria de l’automòbil. Si estàs interessat o interessada a impulsar la teva carrera professional en aquest sector, posa’t en contacte amb nosaltres en aquest enllaç.