El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, durant la clausura de la 5a edició del Míting d'Auto
El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, durant la clausura de la 5a edició del Míting d’Auto | CIAC

Avui es compleix una setmana de la celebració de la 5a edició del Míting d’Auto. Aquest esdeveniment, organitzat pel Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC), és la gran cita de l’automoció del país. Segons ha expressat el Clúster en un comunicat, l’edició d’enguany del Míting d’Auto ha conclòs «amb molt d’èxit, moltes experiències i emocions, que van fer de l’esdeveniment una nit molt especial».

L’esdeveniment va començar amb la Benvinguda per part del president del CIAC, Josep Maria Vall. Seguidament, el conferenciant Víctor Küppers va parlar sobre la psicologia positiva i la importància de l’actitud davant les coses, en la que ens va contagiar el seu entusiasme i no ens va deixar indiferents. A continuació, va tenir lloc una taula rodona sobre mobilitat, talent, col·laboració empresarial i sostenibilitat. En aquest col·loqui van participar David Martín de GEDIA, Lluís París de Port de Barcelona, Daniel Crespo de la Universitat Politècnica de Catalunya i Marc Riera de SEAT. Tot, conduït per la presentadora i actriu Elsa Anka.

Els Premis CIAC, el plat fort del Míting d’Auto

D’altra banda, un cop més el Míting d’Auto va acollir els Premis CIAC. Es tracta d’un reconeixement a les empreses d’automoció i la cadena de valor que millor han representat els valors de la productivitat, la innovació i la internacionalització. A més, en cada edició el CIAC escull la que ha estat la millor empresa d’automoció de l’any.

Així, aquestes han estat les empreses guanyadores dels Premis CIAC en la 5a edició del Míting d’Auto:

  • Premi a la millor productivitat industrial va ser per ROR.
  • Premi a la millor estratègia d’innovació va ser per Innovae
  • Premi al millor pla d’internacionalització va ser per DOGA
  • Premi a la millor empresa d’automoció va ser per Elausa

Finalment, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, va concloure l’acte. Tot seguit, els assistents van poder gaudir del tercer CIAC LIVE sobre la indústria de la mà de GEDIA España, S.L; ARaymond Network i Mitsubishi Electric, acompanyat d’una sessió de networking amb música i còctel.