El Consorci de Formació Professional d’Automoció participarà avui a dues reunions organitzades pel CIAC, Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya. Primerament, a les 10:00 hores, tindrà lloc la 2a Reunió de Treball sobre els Projectes AEIs. Els AEIs fan referència a les subvencions pel suport d’Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI), convocades pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

Més tard, cap al migdia, el Consorci participarà en la 2a Reunió Àrea Formació i Talent 2021. En aquest meeting es farà un repàs als diferents projectes formatius als quals participa el CIAC. A més, es farà una presentació dels nous actors que passaran a formar part de l’Àrea de Formació i Talent del Clúster. També s’exploraran les principals novetats que marquen l’actualitat d’una àrea totalment estratègica pel CIAC.

2a Reunió de Treball sobre els Projectes AEIs

La primera de les dues reunions en què participarà el Consorci de Formació Professional d’Automoció explicarà els projectes que el CIAC presentarà a la convocatòria extraordinària d’AEIs. Inicialment, Josep Nadal, Cluster Manager del CIAC, farà la benvinguda. Tot seguit, el Project Manager del CIAC Carlos Cortés oferirà una actualització sobre el desenvolupament d’aquests projectes. En aquesta primera junta també participaran representants de les consultores Leyton i Arosa, que fan una feina d’assessorament per garantir que aquestes iniciatives compleixen els requisits establerts pel Ministeri.

Agenda de la reunió
10:00 – Obertura de l’aula virtual
10:05 – Benvinguda per part del Sr. Josep Nadal, Cluster Manager del CIAC
10:10 – Repàs i actualització dels projectes actuals per part de Carlos Cortés, Project Manager del CIAC
10:20 – Repàs i actualització de les consultories, Leyton i Arosa.
11:00 – Tancament

2a Reunió Àrea Formació i Talent 2021

D’altra banda, el Consorci de Formació Professional d’Automoció també serà present a la 2a Reunió de l’Àrea de Formació i Talent de l’any. Aleshores, es farà un repàs a les diferents iniciatives formatives impulsades pel Clúster. En aquest cas, la benvinguda anirà a càrrec de Matías Ripoll, líder de l’Àrea de Formació i Talent del CIAC. A continuació, es presentaran els nous actors que s’incorporen a aquest departament del Clúster. Després, es farà una actualització sobre els diferents projectes impulsats per aquesta àrea.

Un d’aquests projectes és l’Automotive Talent Show 2021. Es tracta d’una jornada que servirà com a punt de trobada entre les empreses de l’automoció i el jove talent de Catalunya. Així, l’Automotive Talent Show acollirà xerrades, estands informatius i sessions de networking. A més, durant l’esdeveniment es lliuraran els premis CIAC Talent Awards. Aquests guardons premien els millors projectes presentats a la Plataforma del Talent del CIAC. Més enllà d’això, durant l’Automotive Talent Show també hi haurà foodtrucks, espectacles musicals i sortejos. La jornada tindrà lloc el 19 de novembre de 2021 al Circuit de Barcelona-Catalunya de Montjuïc.

Agenda de la reunió
11:45 h – Obertura de l’aula virtual
12:00 h – Benvinguda per part del CIAC
12:10 h – Benvinguda per part de Matías Ripoll, líder de l’Àrea de Formació i Talent del CIAC
12:15 h – Presentació dels nous actors de l’àrea de Formació i Talent
11:30 h – Actualització dels projectes
11:35 h – Automotive Talent Show 2021
12:45 h – Properes passes de l’àrea
12:55 h – Precs i Preguntes
13:00 h – Cloenda