Ramon Tremosa ha tornat a demanar al govern espanyol faci un bon ús dels fons NextGeneration
Ramon Tremosa ha tornat a demanar al govern espanyol faci un bon ús dels fons NextGeneration | EMPRESA I CONEIXEMENT

 

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha demanat al sector empresarial «fer un front comú perquè el govern espanyol no malgasti els fons europeus NextGeneration». Amb aquestes paraules, el conseller s’ha dirigit al teixit empresarial català durant l’assemblea general de Pimec. En aquest acte, Tremosa ha recordat que cal destinar els fons NextGeneration «a projectes de valor afegit, competitius i transformadors».

Durant la seva intervenció, el conseller també ha destacat «el lideratge dels empresaris i empresàries del país». Tanmateix, ha lamentat que «no es reconeix prou l’esperit emprenedor, i cal posar en valor el paper de la funció que desenvolupen».

Ramon Tremosa, un ferm defensor dels fons europeus NextGeneration

Ramon Tremosa ha recordat en moltes ocasions el potencial transformador dels fons europeus NextGeneration per la reconstrucció. Tot i això, també s’ha mostrat crític amb la gestió que, fins ara, n’està fent el govern espanyol. Per això, va demanar a l’executiu de l’Estat «més implicació i participació» per a la Generalitat. En aquest sentit, l’executiu català ha dissenyat diversos projectes transformadors que permetran l’evolució del teixit industrial del país.

El conseller d’Empresa i Coneixement també ha volgut recordar que «estem al costat dels sectors empresarials més afectats per la pandèmia». Tant és així, que, segons Tremosa, «el Govern ha destinat un total 1.500 milions d’euros a fer front a la crisi sanitària, dels quals prop de 600 milions han estat aplicats pel Departament d’Empresa i Coneixement als sectors econòmics més perjudicats».