Consorci de Formació Professional d'Automoció

El conseller Roger Torrent en la reunió amb el president de PIMEC, Antoni Cañete
El conseller Roger Torrent en la reunió amb el president de PIMEC, Antoni Cañete

 

El Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, es va reunir durant la setmana passada amb tots els agents socials per abordar la recuperació i la transformació econòmica del país. Així doncs, dimecres va celebrar una trobada amb Camil Ros, secretari general d’UGT. Un dia després, va conversar amb Antoni Cañete, president de PIMEC. A més, el passat divendres va mantenir reunions amb el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; i després, una altra amb el secretari general de CCOO, Javier Pacheco.

Amb aquestes reunions, el conseller Roger Torrent espera assentar les bases i poder assolir els consensos necessaris en l’àmbit social i productiu amb tots els agents socials que permetin la recuperació en aquest context de crisi i una transformació del teixit socioeconòmic de Catalunya.

El conseller Roger Torrent aborda amb els agents socials els grans reptes laborals i productius del país

Així doncs, dos dies després de reunir-se amb el màxim representant d’UGT a Catalunya, el conseller Roger Torrent va fer el propi amb Javier Pacheco, líder sindical de CCOO. En aquesta trobada es va fer un repàs dels reptes laborals i productius als quals s’enfronta Catalunya. A més, es va tractar la importància de la concertació social per fer-ne front.

D’altra banda, el conseller va poder parlar amb Antoni Cañete, president de PIMEC. Aquesta reunió va centrar-se a la necessitat d’avançar en una recuperació econòmica que no deixi ningú enrere. En aquest sentit, doncs, resulta de gran importància el paper que juguen PIMEC i el seu president dins l’empresariat català, ja que aquesta entitat representa a les micro, petites i mitjanes companyies que consoliden el teixit productiu del país.

Finalment, el conseller Roger Torrent va concloure la setmana de trobades amb Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball. En aquest cas, el meeting va servir per analitzar com afrontar la reactivació econòmica i la transformació del model productiu.