El CIAC, Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya, ha anunciat que la 5a edició del Míting d’Auto es posposa cap al juny de 2022. Així, un dels esdeveniments d’automoció de referència a tot l’Estat s’ajorna per segon any consecutiu. Segons Josep Maria Vall, president del CIAC, «enguany, també haurem de cancel·lar el Míting d’Auto per un exercici de coherència i responsabilitat».

El Míting d’Auto és un acte organitzat pel CIAC. Aquesta cita anual és un punt de trobada per les principals empreses nacionals, estatals i internacionals de l’automoció i la cadena de valor. En el marc d’aquest esdeveniment, també se celebren els Premis CIAC. Es tracta d’uns guardons que reconeixen l’excel·lència de la indústria automobilística del país. A més, aquests premis posen en valor l’aportació de les empreses sòcies del Clúster.

«Estem treballant amb esforç i il·lusió per celebrar la 5a edició del Míting d’Auto»

Josep Maria Vall, president del CIAC

La 4a edició del Míting d’Auto va celebrar-se l’any 2019. Ja aleshores, Josep Maria Vall va posar de manifest que «amb el Míting d’Auto hem volgut reinventar-nos perquè la indústria es troba en reinvenció». Ara, el CIAC haurà de reinventar-se encara més per poder celebrar una 5a edició en un context molt complicat. Per això, el president del Clúster afirma que «estem treballant amb esforç i il·lusió per retrobar-nos i poder celebrar amb tots vosaltres el pròxim Míting d’Auto 2022».

El juny de 2022, doncs, és la data escollida per celebrar, si les circumstàncies ho permeten, el gran esdeveniment de l’automoció catalana. Com cada any, està previst que el Míting d’Auto aculli els Premis CIAC. Es tracta d’uns premis que reconeixen les companyies que impulsen la competitivitat al sector de l’automòbil. El 2019, l’empresa Zanini Auto Grup, amb seu a Partes del Vallès, va emportar-se el Premi CIAC a la Millor Empresa d’Automoció de l’any. Tanmateix, caldrà esperar un any més per saber quina companyia serà premiada amb aquest guardó en la 5a edició del Míting d’Auto.