Josep Nadal, Cluster Manager del CIAC, serà un dels participants de la Conferència d'Automoció del Mediterrani
Josep Nadal, Cluster Manager del CIAC, serà un dels participants de la Conferència d’Automoció del Mediterrani | CIAC

 

El 6 de novembre a les 11:30 hores tindrà lloc la Conferència d’Automoció del Mediterrani, organitzada per l’Associació de Cambres de Comerç del Mediterrani (ASCAME). En aquest webinar, es tractarà l’actual moment d’incertesa pel que passa l’automoció. Per tal de solucionar aquesta crisi, els ponents discutiran la necessitat de crear un hub mediterrani per la fabricació de vehicles. Així, en la sessió s’exploraran els avantatges que la regió del Mediterrani ofereix per desenvolupar-hi un front d’automoció unificat.

La Conferència d’Automoció del Mediterrani és una de les activitats emmarcades a la BCN Industry Virtual Week. La ponència comptarà amb la participació destacada de Josep Nadal, Cluster Manager del CIAC. També hi participaran Anna Escoda, responsable del Departament de Projectes Internacionals i Cooperació d’ASCAME; i el Dr. Pedro Nueno, professor a IESE i fundador de la China Europe International Business School. A més, tindran torn de paraula diversos ponents internacionals: Latifa Liot, CEO de l’Associació Algeresa d’Automoció; Danny Abboud, General Manager Executive a TopCat Industries/BusinessMed; i Ismet Kağan Yıldırım, Project Manager de l’Oficina d’Inversions de la Presidència de la República de Turquia.

La Conferència d’Automoció del Mediterrani explorarà la creació d’un hub d’automoció per paliar la crisi del sector, agravada per la Covid-19

L’objectiu principal d’aquesta Conferència serà la cerca de possibles solucions per lluitar contra la crisi a la qual s’enfronta l’automoció. En aquest sentit, l’ASCAME defensa la cooperació de les empreses del sector per la fabricació d’automòbils a la zona del Mediterrani. Segons l’Associació de Cambres de Comerç del Mediterrani, aquesta regió podria esdevenir una plataforma que facilitaria la indústria, el comerç i la logística mundialment. Així, les empreses de la zona podrien accedir als mercats de l’Àfrica, l’Àsia i Europa, a més d’ampliar la seva influencia arreu del món. Energia barata, disponibilitat de matèries primeres, mà d’obra jove i dinàmica, grans mercats de consumidors… Sobre tots aquests avantatges que presenta la regió parlarà ASCAME a la Conferència d’Automoció del Mediterrani.

Es tracta d’una activitat pertanyent a la BCN Industry Virtual Week. Es tracta d’un esdeveniment híbrid organitzat per Fira de Barcelona amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona. Entre el 3 i el 6 de novembre, tindran lloc diverses activitats comercials, seminaris i conferències impartides per experts sobre la indústria 4.0.

Si vols assistir a la Conferència d’Automoció del Mediterrani, pots enregistrar-te en aquest enllaç. L’acte se celebrarà de manera online i tindrà una durada aproximada d’una hora.