El CIAC ha convocat la 6a edició del Racó d’Innovació. Es tracta d’un concurs en el qual empreses, start-ups, universitats i centres tecnològics presentaran projectes innovadors del sector de l’automoció. A més, el Racó d’Innovació serà un espai d’ambient i networking, amb una gran presència internacional dels agents del sector de l’automoció. El Racó d’Innovació serà una de les moltes activitats acollides a l’Advanced Factories 2020, congrés sobre la Indústria 4.0.

El CIAC anuncia la 6a edició del Racó d'Innovació
El Racó d’Innovació del CIAC serà una de les activitats destacades de la fira Advanced Factories 2020

 

En aquesta edició, Advanced Factories 2020 serà l’espai on es presentaran els projectes finalistes del Racó d’Innovació. En total, 12 projectes s’exposaran a presentacions de tres minuts davant d’un jurat d’experts. A més, s’espera que l’auditori compti amb la presència de 150 persones, entre professionals del sector i mitjans de comunicació. Després de les presentacions, tindrà lloc l’espai de networking i intercanvi d’idees i coneixements entre els participants i el públic assistent. El guanyador de la 6a edició del Racó d’Innovació s’escollirà amb una votació conjunta, que tindrà en compte els vots del jurat i un vot decidit pel públic assistent.

Per participar en el Racó d’Innovació s’ha d’omplir el formulari d’inscripció abans del 28 de gener de 2020. Per tal d’obtenir informació addicional, es pot consultar al correu electrònic comunicacio@ciac.cat.

La 6a edició del Racó d’Innovació, part de l’Advanced Factories 2020

El Racó d’Innovació del CIAC serà una de les moltes activitats disponibles a l’Advanced Factories 2020. Aquesta fira anual reuneix els líders industrials del sector de l’automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, així com de la resta de tecnologies que impulsen la competitivitat industrial, gràcies als nous models de negoci, nous processos de producció i la implantació de la Indústria 4.0.

A més del Racó d’Innovació, a l’Advanced Factories 2020 se celebra l’Industry 4.0 Congress. Es tracta del congrés europeu més important sobre la innovació industrial. En aquest espai, els majors experts en Indústria 4.0 donen les claus per implementar nous models de negoci basats en les tendències més recents de la Indústria Avançada.

L’Advanced Factories reuneix moltes altres activitats, que el converteixen en un esdeveniment de referència al sector industrial. La fira començarà amb una Welcome Party, un espai de networking amb un ambient distès. D’altra banda, el Talent Marketplace serà un espai on aprofundir sobre els nous perfils professionals i la captació de talent als nous treballs relacionats amb la Indústria 4.0. Per fer-ho, s’apropa els responsables de recursos humans de les principals indústries als estudiants d’últim curs de graus tècnics, enginyeries i formacions professionals relacionades amb el sector industrial.

A més, el CIO’s Summit agruparà diverses conferències per als responsables d’IT. En aquesta activitat, es discutiran els temes, i es definiran les tendències i reptes de cada indústria en un entorn professional únic. Els visitants també podran assitir al Factory Innovation Theatre. En aquest espai es presentaran les últimes innovacions protagonitzades pels diversos expositors de l’Advanced Factories 2020. A més, tindrà lloc la Gal·la d’entrega dels premis Factories of the Future Awards, que reconeixen la tasca i excel·lència a la indústria de les manufactures.

Informació addicional sobre Advanced Factories 2020

L’Advanced Factories 2020 tindrà lloc entre el 3 i el 5 de març al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. L’Advanced Factories 2020 comptarà amb la participació de prop de 200 empreses del sector tecnològic.