Formació superior d'Eurecat Academy: programes estratègics dissenyats per a l'empresa
Formació superior d’Eurecat Academy: programes estratègics dissenyats per a l’empresa | EURECAT ACADEMY

 

Eurecat Academy segueix comptant amb una àmplia oferta de programes de formació superior en l’àmbit de l’automoció i la Indústria 4.0. Així, els seus itineraris ofereixen una oferta formativa per fomentar els lideratges digitals, sostenibles i transformadors. Descobreix aquí els darrers Postgraus Tecnològics i Programes Executive 4.0 d’Eurecat Academy.

A més, fins al 15 de juliol podràs gaudir d’un 5% de descompte a la matrícula dels programes de tardor 2021. Si reserves plaça abans d’aquesta data podràs gaudir d’aquesta rebaixa, acumulable amb altres descomptes d’Eurecat Academy.

Programes de formació vinculats a l’automoció

Eurecat Academy compta amb una àmplia oferta formativa vinculada a l’automoció. Un dels seus programes és Futur Digital de l’Automoció: Tendències disruptives del Sector. Es tracta d’una formació organitzada pel Conosorci de Formació Professional d’Automoció. L’itinerari explora el profund procés de transformació de l’automoció, tant a nivell tecnològic com de model de negoci. Aquest curs, a més de la participació d’Eurecat Academy, compta amb el suport del CIAC, Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya. Té una durada de 31 setmanes i modalitat online. Consulta aquí tota la informació sobre aquesta formació.

També relacionat amb l’automoció, Eurecat Academy ofereix el Programa executiu 4.0: Transformació Digital per a la Indústria Automobilística. Aquesta formació virtual tracta la necessària transformació de la cadena de valor cap a la sostenibilitat i la personalització. A més, els alumnes aprendran sobre la importància de la competitivitat en els processos de producció i distribució del sector. El programa té una durada de 27 hores. Consulta tota la informació al lloc web d’Eurecat Academy.

Especialitza’t en la gestió de projectes d’R+D+I

Com a reconeguda institució de recerca i investigació, Eurecat Academy també ofereix diversos cursos relacionats amb l’R+D+I. Per exemple, el Postgrau en Gestió de projectes d’R+D+I. Es tracta d’un itinerari de formació superior que capacita per gestionar de manera integral les diferents fases d’un projecte d’R+D+I. Aquestes són, competències de gestió tant a nivell estratègic, financer, directiu i de lideratge. Informa’t aquí per consultar tots els detalls d’aquest postgrau.

Addicionalment, Eurecat Academy compta amb el Programa d’especialització Projectes d’R+D+I amb finançament públic. L’itinerari respon a la creixent necessitat de les empreses, universitats i centres de recerca de comptar amb professionals capacitats per gestionar projectes d’R+D+I amb finançament europeu. Es tracta d’una necessitat cada cop creixent, especialment en el context actual, marcat pels Fons Europeus de reconstrucció NextGenerationEU. Per tal d’especialitzar-te en aquest àmbit, consulta el web d’Eurecat Academy.

Coneix a fons els processos productius de la Indústria 4.0

Finalment, Eurecat Academy també compta amb formacions enfocades en els processos productius de la Indústria 4.0. A tall d’exemple, està disponible el Postgrau en Tecnologia de materials compostos. El postgrau té l’objectiu de  proporcionar els coneixements necessaris en materials compostos; des de la seva composició química i propietats, regles de disseny i anàlisi estructural, fins a les tècniques per a la seva fabricació i processat. Informa’t sobre aquest itinerari a la pàgina d’Eurecat Academy.

Una altra formació de l’àmbit de la Indústria 4.0 és el Postgrau en Tecnologia de termoplàstics. El programa ofereix una visió oberta i extensa sobre les tècniques i eines existents a la indústria transformadora de peces plàstiques per injecció. A més, aborda com afrontar els reptes que suposa la transformació digital tant des del punt de vista tecnològic, com de gestió de competències. Consulta en aquest enllaç tota la informació referent al postgrau.