Consorci de Formació Professional d'Automoció

Si ets estudiant a un centre educatiu de Catalunya, participa en els CIAC Talent Awards 2021! Podràs guanyar fins a 5.000 euros en premis i 25.000 euros en beques. El concurs està obert a tots els alumnes de Formació Professional (Grau Mitja, Superior i FP Dual), Graus universitaris i Màster. També podran participar-hi estudiants de Doctorat i Postgrau. Per fer-ho, cal enregistrar-se com a usuari al lloc web del CIAC, i ingressar en la seva Plataforma del Talent. En aquest portal, els usuaris podran respondre reptes plantejats per empreses reals del sector de l’automoció. Les millors respostes publicades competiran en cinc categories diferents. Finalment, els guanyadors o guanyadores es decidiran durant la celebració de l’Automotive Talent Show, que tindrà lloc el 19 de novembre de 2021 al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Una de les grans claus dels CIAC Talent Awards és la Plataforma del Talent del CIAC. Es tracta d’un portal web on els alumnes enregistrats poden completar tasques, reptes i encàrrecs plantejats per les empreses que conformen el Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya. Realitzar els reptes disponibles a la Plataforma del Talent és l’única manera de competir als CIAC Talent Awards.

Les cinc categories per en els CIAC Talent Awards

En total, es podrà competir als CIAC Talent Awards en cinc categories diferents. En cadascuna d’elles, el guanyador o guanyadora obtindrà un premi en metàl·lic de 1.000 euros. Així, les cinc categories són:

  • Premi Nova Oportunitat de Negoci.
  • Premi Innovació Tecnològica.
  • Premi Eco-Friendly.
  • Premi Disruptiu.
  • Premi Background Check.

Un cop analitzades totes les respostes als reptes de la Plataforma de Talent, el 27 d’octubre es comunicaran els 15 finalistes. A més, se seleccionaran 10 respostes addicionals com a reserva. Posteriorment, el 19 de novembre, els seleccionats hauran de defensar la seva resposta durant la celebració de l’Automotive Talent Show. Aleshores, un jurat expert seleccionarà els guanyadors per cadascuna de les cinc categories.

Els guanyadors dels premis es comunicaran durant l’Automotive Talent Show

L’Automotive Talent Show és una jornada organitzada pel CIAC, Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya. Es tracta d’un esdeveniment on el jove talent podrà interactuar amb les empreses que conformen l’automoció catalana. Així, aquest espai acollirà xerrades, taules rodones i estands informatius. A més, s’hi organitzaran sortejos, espectacles musicals i espais gastronòmics. Tot això, endemés, en un espai privilegiat i simbòlic per l’automobilisme, com és el Circuit de Barcelona-Catalunya de Montjuïc.

La gran final dels CIAC Talent Awards, doncs, se celebrarà en el marc de l’Automotive Talent Show. Tanmateix, per competir-hi cal afanyar-se: el termini per presentar les respostes als reptes finalitza el dimecres vinent. Pots trobar tota la informació al lloc web oficial dels CIAC Talent Awards. D’altra banda, si tens qualsevol dubte sobre els premis o l’Automotive Talent Show, posa’t en contacte amb el Consorci de Formació Professional d’Automoció mitjançant el següent formulari. El Consorci col·labora activament en el desenvolupament de la Plataforma del Talent. Per això, també podrem donar resposta a qualsevol dubte relacionat amb aquest portal.

Resum: dates rellevants dels CIAC Talent Awards

  1. 20 d’octubre, a les 14.00 hores. Darrer dia per respondre els reptes de la Plataforma del Talent.
  2. 27 d’octubre, a les 14.00 hores. Data de comunicació dels quinze finalistes i els deu de reserva.
  3. 4 de novembre, a les 14.00 hores. Límit pels guanyadors per comunicar la conformitat de ser finalistes.
  4. 19 de novembre. Celebració de l’Automotive Talent Show. Aleshores, els finalistes hauran de defensar les seves respostes davant un jurat.