El CIAC LIVE 2022 tindrà lloc entre el 20 i el 22 de juny al CFPA de Martorell, el Port de Barcelona i el Míting d’Auto

El pròxim 22 de juny se celebrarà la 5a edició del Míting d’Auto al Mercat de les Flors de Barcelona. Es tracta d’un dels principals esdeveniments de l’automoció a l’Estat espanyol, organitzat pel CIAC (Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya). En el marc d’aquesta jornada, el clúster ha organitzat el CIAC LIVE. Durant tres dies, les persones que hi participin faran un recorregut per experimentar el talent, la mobilitat i la indústria de l’automoció.

Entre el 20 i el 22 de juny, es visitaran tres espais de referència per als sectors de l’automòbil i la mobilitat. Primerament, els assistents al CIAC LIVE es traslladaran al Centre de Formació Professional d’Automoció de Martorell. Durant la segona jornada, es visitarà el Port de Barcelona. Finalment, el CIAC LIVE conclourà el dia 22, al Mercat de les Flors, amb l’assistència al Míting d’Auto. L’entrada per gaudir del CIAC LIVE ve inclosa amb el passi per al Míting d’Auto. La pots obtenir en aquest enllaç.

El tret de sortida del CIAC LIVE tindrà lloc al CFPA de Martorell

La primera sessió del CIAC LIVE 2022 tindrà lloc el 20 de juny al Centre de Formació Professional d’Automoció (CFPA) de Martorell. La Universitat Politècnica de Barelona, que recentment ha assolit els drets de gestió i explotació del centre, serà l’encarregada de mostrar les instal·lacions als visitants.

Els participants participaran d’un tour per les instal·lacions. A més, la UPC presentarà en exclusiva el seu projecte per treure el màxim profit al centre. Finalment, se celebrarà una taula rodona sobre la transformació de la indústria de l’automoció i la mobilitat a través de la formació, el coneixement i el talent.

La segona jornada, al Port de Barcelona

El segon dia, el 21 de juny, el CIAC LIVE portarà els abonats al Port de Barcelona. En aquest equipament es presentaran les propostes estratègiques que marcaran el present i futur de la mobilitat.

També es mostraran les noves infraestructures que serviran com a nexe entre el Port de Barcelona i la indústria automobilística. D’altra banda, s’exposaran les noves tecnologies, com Smart Ports i Smart Mobility, emprades diàriament en aquestes instal·lacions. Per concloure, els assistents podran experimentar una visita marítima al Moll de Barcelona.

La 5a edició del Míting d’Auto, el gran colofó del CIAC LIVE

El CIAC LIVE conclourà amb l’assistència a la 5a edició del Míting d’Auto. El 22 de juny, a partir de les 19:00 hores, els assistents podran gaudir de les principals novetats de l’automoció catalana. Enguany, el productor de components d’automoció Gedia mostrarà les tecnologies que ha desenvolupat gràcies a la seva trajectòria de més de cent anys d’història. Addicionalment, altres referents del sector com SEAT o Mitsubishi Electric participaran en una de les grans cites de la indústria de l’automòbil.

La 5a edició del Míting d’Auto se celebrarà al Mercat de les Flors de Barcelona després d’haver estat posposada durant dos anys seguits. Enguany, gràcies a l’evolució positiva de la pandèmia, per fi es podrà celebrar amb normalitat. A més, el Míting d’Auto tornarà a acollir, un cop més, els Premis CIAC. Aquest guardó premia aquelles companyies que amb la seva tasca impulsen la competitivitat de la indústria de l’automòbil a Catalunya.